Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mit adnak a sztárok egymásnak karácsonyra? - Határ a csillagos ég!

Mit adnak a sztárok egymásnak karácsonyra? - Határ a csillagos ég!

Színes

Mit adnak a sztárok egymásnak karácsonyra? - Határ a csillagos ég!

Színes

Promotions 08:38

Természetesen a világsztároknak is gondolkozniuk kell azon, hogy mit vegyenek egymásnak ajándékba - a pénz viszont gyakran egyáltalán nem akadály. 

A sztárok nagyon is értenek hozzá, hogyan lehet bőségesen szórni a pénzt - ez a karácsonyi ajándékvásárlás esetében sincs másképpen. Bemutatunk néhány elképesztően drága meglepetést, amitől valószínűleg leesik az állad.

Brad Pitt nem panaszkodhatott azon a karácsonyi ajándékosztáson, amikor Angelina Jolie rátapintott a férje ízlésére. A színésznő nemes egyszerűséggel felvásárolt egy földterületet, amelyen Brad Pitt egyik kedvenc építészeti remekműve található.

A ''csekélység'' csupán 1,6 millió dollárba került. 

De nem csak ő bánik a pénzzel könnyelműen az ünnepekkor, ugyanis 2005-ben David és Victoria Beckham is kitettek magukért: Victoria meglepetésként egy 100 000 dolláros táskát és egy 2,4 millió dollárt érő gyémánt nyakláncot kapott ajándékba. Cserébe ő pedig egy 500 000 dolláros Rolls-Royce Phantom-ot ajándékozott párjának.

A lista pedig folytatódik, ugyanis Elizabeth Taylor is kapott már nagylelkű ajándékot: férje, Richard Burton egy rubinnal és gyémánttal díszített gyűrűvel lepte meg karácsonyra.

Ennek értéke mindössze 112 millió dollár.

Persze Paris Hiltont sem felejthetjük el, ő azonban kicsit más módon tartott ajándékozást: úgy döntött, hogy saját magát lepi meg. Nagyra becsülheti önmagát, hiszen egy 285 ezer dolláros Bentley Continental volt a karácsonyi ajándéka.

Borítókép: Profimedia