promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közeleg A Nagy Ő vége – igazából Stohl Andrásnak kellene távoznia a show-ból?
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Dávid tanácstalanná, ingerlékennyé és undokká vált, aminek egy versenyző itta meg igazán a levét.

Az a különös helyzet állt elő a párkereső show negyedik hazai évadának végére, hogy a főszereplő Tóth Dávid nem a boldog beteljesülés, hanem sokkal inkább a teljes széthullás felé halad. A kilencedik adás végére már csak három lány maradt mellette, de olyan nehezen engedte el a negyediket, hogy azt szívszorító volt látni.

Ha a kajakoson múlna, alighanem egy Annabellából, Fanniból, Laurából és Evelinből álló háremet tartana fenn élete végéig, és Stohl Andrásnak, meg a TV2 stábjának kellene távoznia a villából, de ez a reality – pechjére – arról szól, hogyan találja meg az egyetlen igazit.

A döntésképtelenség mostanra oda vezetett, hogy egyelőre fogalmunk sincs, ki lesz majd Dávid végső választottja. Ráadásul a folyamatos stressz következtében a férfi ingerlékennyé és undokká is vált, aminek megint Evelin itta meg a levét.

A fáradtnak és kedvetlennek tűnő Dávid megpróbált vele kedves lenni a kettesben folytatott beszélgetés során, ám ez hamar átfordult érthetetlen kötözködésbe. Egészen odáig jutottak, hogy a kajakos felszólította Evelint, hogy legyen lazább (mintha ez parancsszóra bárkinek is menne), míg a randi végén azon kezdtek el vitatkozni, hogy ki van jobban befeszülve.

Ilyen előzmények után az lett volna csoda, ha az esti Rózsaceremónián a lány virágot kap. De üres kézzel távozott, és először úgy tűnt, hogy puszi és ölelés nélkül, végtelenül felháborodva. Aztán a villa ajtajában Evelin tisztességesen, hosszú, forró csókkal mégis elköszönt a rogyadozó lábú Dávidtól.

„Ez az első este, amikor olyan lánytól búcsúzik, akihez őszinte érzelmek fűzik”

– állapította meg Stohl András műsorvezető is. Ha ez a döntés összetörte a kajakos szívét, akkor mi lesz a következő napokban, amikor újabb két lánytól meg kell válnia?

„Közületek mindenkinek van valamilyen vonzó tulajdonsága, ezért hiányozni fog”

– vallotta be a döntés előtt Dávid, aki az első rózsát ezúttal Fanninak adta, mert jelenleg őrá vágyik a leginkább. A ceremónia végén aztán Annabella és Laura csatlakozott még hozzá, de ez a pezsgős koccintás legfeljebb annyira volt hangulatos, mint egy halotti tor.

A helyzet éleződését az is jelzi, hogy a lányok szokásos csivitelése megszűnt a villában. Most már csak akkor beszélgetnek egymással, ha nagyon muszáj, innentől egyértelműen vetélytársakként tekintenek a másikra.

A szituáció oldásaként párkapcsolati tanácsadásra mehettek Dáviddal párban, amelyből kiderült, hogy

  • Annabella nem kapcsolatfüggő, de az egyik gyengesége, hogy szeret a partnerén lógni,
  • Fanni folyton azon aggódik, hogyan viszonyul majd egy új férfi a kisfiához,
  • Laurának pedig az idő előrehaladtával elillant a magabiztossága, és egyre jobban zavarják a vetélytársak, mert élt már meg kellemetlen félrelépést a korábbi párja részéről.

Ezek voltak egyébként azok a beszélgetések, amelyeket Dávidnak már rég le kellett volna folytatnia a lányokkal. De nem tette meg, és ez ahhoz vezetett, hogy kínkeserves, nem kiérlelt döntésekre kényszerül majd a reality záró részeiben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás