promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kökény Attila családja ünnepel - Elképesztő híreket kapott az aranytorkú énekes!
Borítókép:  YouTube.com/AttilaKökény (Screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Többszörösen is örül Kökény Attila a családjában történt eseményeknek: megszületett harmadik unokája, majd újabb jó hírt közöltek vele.

December 6-án a mikulás különleges ajándékot hozott Kökény Attila családjába, ugyanis megszületett harmadik unokája, Inez baba. 46 évesen már háromszoros nagypapaként tekinthet magára az énekes.

„A lányomnak, Arankának született meg a kislánya, Inez. Szerencsére mindketten jól vannak.”

- nyilatkozta Kökény a Blikk magazinnak. 

Császármetszéssel jött világra a kicsi, ugyanúgy mint tavaly év elején a bátyja, Medike. Most még nem lehet bemenni látogatni, de videón már látta a babát és elképesztően örült neki. Elmondása szerint nagyon várja már, hogy a kezében tarthassa, és ha minden jól megy szerdán kiengedik őket.

A zenész lányának már két gyermeke van, fiának, Attilának pedig egy, Atika, aki már egy éves. A nagy boldogságot tetőzte viszont egy újabb örömhír is: már úton van a negyedik unoka is! 

[[Cikk2]]

„A fiamnál jön a második baba, áprilisra van kiírva a menyem”

- büszkélkedett Attila.

A híres magyar énekes még ötven sincsen, de már négy unoka aranyozza be a család mindennapjait. Azt is elárulta, hogy akár lehetne neki is még gyereke, de feleségével már megbeszélték: nem vállalnak többet.

[[Cikk3]]

Forrás: Blikk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás