promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Virág mellei szabadon táncoltak, és a fiatal lányt hátulról jutatták a csúcsra, míg Hajdú Péter komoly pénzbüntetést kapott – időkapszula
Borítókép:  RTL Klub official - VV10
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tavaly ilyenkor az RTL vágatlanul mutatta be VV Virág huncutkodását.

Biztosan sokaknak hiányzik a Való Világ, és hát igyekszünk felidézni mindig belőle néhány drámai, vagy éppen szexi pillanatot. Annyi biztos, hogy VV Virág és VV Dani megdöntötték a rekordot, mert ennyit még senki sem szeretkezett a valóságshow történetében. Hát igen, szerelmesek voltak, és Virág amúgy sem bírt a vérével.

Dani még az elején az ujjaival repítette a mennybe a párját. Nem ez lesz az első alkalom, hogy a többiek nem tudtak aludni a párostól.

Tavaly ezen a napon Hajdú Péternek komoly gondokkal kellett szembenéznie. A műsorvezető-producer jogerős ítéletet kapott, ráadásul komoly pénzbüntetést is kiszabtak rá többek között költségvetési csalás miatt. Hogy mennyire mélyen kellett a zsebébe nyúlnia, az a cikkünkből kiderül.

Mennyire rossz volt a helyzet tavaly ilyenkor? Hát eléggé. A koronavírus-járvány nagyon belepiszkált mindenki életébe. Orbán Viktor egy évvel ezelőtt ezen a napon bejelentette, hogy a szigorú intézkedések és a kijárási tilalom további egy hónapig, azaz 2022. január 11-éig érvényben maradnak.

Lehet sokan emlékeznek rá, hogy tavaly még egy édesség-botrány is kirobbant. Ilyen sokan még nem támadták be a Bounty csokit. Ti szeretitek, vagy hallani sem akartok róla?

Még jobban visszamennél a múltba, és szemezgetnél az időkapszulák között? Akkor kattints ide!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás