Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az RTL Klub bejelentése akkorát szólt, hogy a TV2 székházában megrepedtek a falak

Az RTL Klub bejelentése akkorát szólt, hogy a TV2 székházában megrepedtek a falak

Színes

Az RTL Klub bejelentése akkorát szólt, hogy a TV2 székházában megrepedtek a falak

Színes

Helmeczi Benjamin 07:07

Exkluzív Adele interjú és koncert, valamint sikerfilmek minden mennyiségben decemberben az RTL Magyarország csatornáin.

Fantasztikus kasszasikerekkel, szórakoztató családi filmekkel és számtalan világsztárral zárják az évet az RTL Magyarország csatornái. Emellett decemberben, Magyarországon elsőként az RTL Most+-on látható majd a hatrészes Sisi, az Erzsébet királyné életéről szóló vadonatúj történelmi sorozat. A legendás magyar királyné szenvedélyes, rendkívüli életét bemutató történet modern feldolgozásban, teljesen új megközelítésben kerül közönség elé az RTL Most+ jóvoltából.

Decemberben is A Konyhafőnök VIP kiélezett küzdelmeiről szólnak a hétköznapok, szombat esténként pedig az X-Faktoré a főszerep az RTL Klubon. December 4-én azonban az X-Faktorral nem ér véget a zene, a showműsor után ugyanis egy exkluzív interjú- és koncertfilmmel folytatódik az este. Az Adele – Az interjú a tizenötszörös Grammy-díj nyertes Adele színpadi visszatérését mutatja be hosszú kihagyás után.

A Film+ a karácsonyi és az azt megelőző időszakban is fergeteges filmeket kínál. December 6-án jön a Bosszúállók: Végjáték többek között Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Hemsworth és Chris Evans főszereplésével. Néhány nappal később Pókember indul európai kalandtúrára a Pókember: Idegenben című filmben.

A filmcsatorna december végén négy estén át Gotham City-be repíti a nézőket. A szerepéért többek között Oscar-, BAFTA- és Golden Globe-díjat érdemelt Joaquin Phoenix az antihős Joker bőrébe bújik, hogy bemutassa, mi vezetett ahhoz, hogy Gotham kegyetlen gonosztevője megszülessen. A Jokert Magyarországon elsőként a Film+-on láthatják majd a televíziónézők.

Decemberben jön még Christopher Nolan nagy hírű Batman-trilógiája, a Batman: Kezdődik, A sötét lovag és A sötét lovag: Felemelkedés. Batman szerepében az Oscar-díjas, ezerarcú átváltozóművész, Christian Bale, Joker szerepében pedig a legendás Heath Ledger látható, aki alakításáért poszthumusz Oscar-, Golden Globe-, BAFTA-díjban és további számos jelentős filmes elismerésben részesült.

Decemberben A Gyűrűk Ura-trilógia filmjei is képernyőre kerülnek, a Film+ nézői előtt három napon át felelevenedik Zsákos Frodó és hűséges társainak legendás küzdelme az elátkozott gyűrű elpusztításáért.

Az RTL II is komoly filmkínálattal jelentkezik az év utolsó hónapjában. Jön Baz Luhrmann rendezésében A nagy Gatsby legújabb feldolgozása Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan és Tobey Maguire főszereplésével. Emellett két fergeteges vígjátékkal is várja az RTL II a nézőket: a Túl szexi lány címszerepében Amy Shumer és Michelle Williams, a Rossz anyák karácsonya esetében pedig Mila Kunis és Kristen Bell gondoskodik a felhőtlen szórakozásról. Az ünnepi időszakban képernyőre kerül még A lány a vonaton Emily Blunt és Justin Theroux főszereplésével, valamint a 28 nap Sandra Bullock-kal és Viggo Mortensennel a főszerepben.

Az RTL II-n decemberben is folytatódik a NőComment. A vasárnap esténként jelentkező talkshow házigazdája Liptai Claudia, vendégei pedig a beszélgetések során érintik az aktuális pletykákat, helyretesznek csúsztatásokat, kibeszélik a nagyvilág bulvár- és egyéb híreit, megvitatják mindazt, ami kitölti az életüket és a közönséget is érdekelheti. A műsor az adás után visszanézhető az RTL Most felületén.

A Cool-on decemberben is folytatódik A mi kis falunk, hétköznap esténként 19 órától követhetjük nyomon a pajkaszegiek mulatságos mindennapjait. A Cool decemberi filmkínálatában megtalálható többek között a Micsoda nő! Julia Roberts és Richard Gere főszereplésével, a Csillag születik Lady Gagával és Bradley Cooperrel, a családi animációs film, a Nyúl Péter, a Kincsem Nagy Ervinnel és az Amit nem akarsz tudni a szüleidről Alec Baldwin és Salma Hayek főszereplésével.

Borítókép: Media1