promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Történelmi pillanat az RTL Klubon: ez minden nézettségi rekordot megdönthet
Borítókép:  Liner
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár késő este lesz az RTL Klubon, valószínűleg nagyon sokan lesznek rá kíváncsiak.

A világ egyik leghíresebb énekesnője, Adele visszatért a reflektorfénybe, nem is akárhogyan. Még az amerikai elnökválasztásnál is nagyobb érdeklődés kísérte rendkívüli koncertfellépésének televíziós különkiadását, ami eredetileg november 14-én került adásba az Egyesült Államokban.

Nem csoda, hiszen hat év kihagyás után, a 33 éves előadónak most októberben jelent meg vadonatúj “30” című albuma. A nagyszabású produkcióban Adele a Los Angeles-i Griffith Obszervatórium előtt adta elő eddig még nem hallott szerzeményeit és korábbi nagy slágereit. A negyedik stúdióalbum premierjén olyan sztárok ültek a közönség soraiban, mint Selena Gomez, Leonardo DiCaprio, Gordon Ramsey, Seth Rogen, Nicole Richie, Lizzo, Melissa McCarthy és Aaron Paul.

Ráadásul a rajongók nemcsak a dalokban merülhettek el, hiszen a koncertet egy exkluzív interjú részleteivel tették még színesebbé. Oprah Winfrey a kertjében beszélgetett az énekesnővel, aki felidézte elmúlt éveinek legmélyebb időszakait. Válása után a folytonos szorongás és az alkohol kerítette hatalmába és úgy érezte, hogy nem uralja többé a saját testét. Idővel rendszeres edzéssel és egy profi tréner segítségével sikerült maga mögött hagynia a szenvedést.

Az Amerikában november közepén látott, lenyűgöző show-t Magyarországon az RTL Klubon láthatjuk majd december 4-én, szombaton 23:30-tól, az X-faktor harmadik élő show-ja után, az adás után pedig elérhető lesz az RTL Most+ felületén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás