promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő tanácsot adott Arnold Schwarzenegger a pályakezdő Will Smith-nek, aki a világ legnagyobb filmsztárja akart lenni
Borítókép:  Will Smith / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Will Smith a karrierje kezdetén Arnold Schwarzeneggerhez fordult, hogy megtudja, hogyan válhat a világ legnagyobb filmsztárjává.

Will Smith minden idők egyik legsikeresebb színésze, aki pályafutása alatt olyan alkotásokban tűnt fel, mint például A függetlenség napja, Men in Black, Legenda vagyok vagy a Bad Boys. Amikor még a '90-es évek elején a Kaliforniába jöttem című sorozatban szerepelt, még nem ismerték őt olyan sokan, ezért az egyik eseményen odament a Bruce Willis-Sylvester Stallone-Arnold Schwarzenegger-trióhoz, és megkérdezte tőlük, mit kéne tennie, hogy ő legyen a világ legnagyobb filmsztárja – Arnie pedig meglepő választ adott.

„Ha filmsztár akarsz lenni, a filmjeidnek nemcsak Amerikában kell sikeresnek lenniük, hanem a világ minden országába el kell jutnod. Úgy kell gondolnod magadra, mint egy politikusra, aki elindult a világ legnagyobb filmsztárjának pozíciójáért”

– mondta Arnold Schwarzenegger Will Smith-nek.

Úgy tűnik, hogy bevált a Terminátor korosodó izompacsirtájának tanácsa, hiszen Will Smith az évtizedek alatt tényleg egy igazi világsztár lett, akinek az arcát szinte az összes országban ismerik – szóval Arnold Schwarzenegger már akkor tudta, hogy mi a siker kulcsa, ráadásul nem félt megosztani az akkor még pályakezdő Will Smith-szel sem a nagy titkot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás