promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komoly szerelem hálózta be ByeAlexet – titokzatos fotón láthatjuk a barátnőjét
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az X-Faktor zsűritagja továbbra is igyekszik védeni a magánéletét, már amennyiben ez lehetséges.

ByeAlex egy igazán üde színfoltja a magyar popéletnek. A zenéivel mindig igyekszik valami újat letenni az asztalra, de attól sem retten meg, hogy ha vitába kell szállni a kommentelőivel.

Nincsenek megbízott emberei, a közösségi média felületeit maga felügyeli, és bármikor elmondja a véleményét. A mai világban ez akkor számít pozitívnak, ha valaki nem csak provokálni akar, hanem felvilágosítani is, és az előadónak ez össze szokott jönni.

Azz X-Faktor mentora szívesen belemegy bármibe, de a magánéletét ő is igyekszik megvédeni. Mivel ByeAlex hazánkban kiemelt híresség, így ezt elég nehéz összehozni.

Az énekesnek két éve ért véget egy komoly kapcsolat, és úgy néz ki most ismét rátalált a szerelem.

„Jó pár hete fordult komolyabbra a dolog közöttük Benjaminával. Egyáltalán nem bujkálnak, csinálnak közös programokat, gyakran járnak étterembe randizni, ismerkednek. Még korai lenne megmondani, hogy mi lesz a kapcsolatukból, de az biztos, hogy jól érzik magukat egymás társaságában. A közeli barátainak Alex már mesélt is a lányról, de egyelőre nem sok mindenkinek mutatta be őt”

- mesélte a Blikknek Alex egyik ismerőse.

A lap megkereste ByeAlexet, aki nem kívánta cáfolni az új szerelmet, de nem is akart bővebben belemenni ebbe a történetbe, szóval ő maga nem nyilatkozott.

Egy titokzatos fotón ide kattintva nézhetitek meg ByeAlex új szerelmét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás