promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andinak ilyen pasi biztosan nem kell, de kiderül az is, hogy mennyit kellett várni a Való Világ 10 első cicivillantására – időkapszula
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi egy évvel ezelőtt így gondolkozott arról, hogy milyen pasik jönnek be neki.

Tóth Andi és Andrei Mangra kihozták magukból a maximumot, és ők lettek a Dancing with the Stars második évadának győztesei. Mostanság a bulvársajtó állandóan azt találgatja, hogy több van-e köztük barátságnál. Ők talán már el is kezdték élvezni, hogy ezzel provokálhatják a kíváncsi olvasókat.

Érdekes dolog visszamenni az időben, és megnézni azt, hogy Tóth Andi miképp vélekedett a pasikról egy évvel ezelőtt.

„Az idősebb pasikkal és barátokkal jövök ki igazán jól. Úgy alakult, hogy korán felnőtté váltam, és nem tudok olyannal kommunikálni, aki nem tudja, hogyan fizesse be a rezsijét”

- nyilatkozta anno az énekesnő.

Hát, Andrei Mangrának nem hisszük, hogy gondja lenne a számlákkal, így még nyeregben van.

Bár idén ért véget, de még 2020-ban vette kezdetét a Való Világ 10, ahol rengeteg cicivillantást láthattunk. Vajon mennyire emlékszel jól a botrányos Való Világ előző évadaira? Anno egy kis tudástesztben hoztunk hét kérdést, amiben próbára tehetted a tudásod.

Lehet még azoknak se lesz túl könnyű, akik a Való Világ minden évadát végignézték.

Erős vitákat generált a The New York Times magazin listája, amin a 21. század legkiválóbb színészei szerepeltek. Olyan nevek is szerepeltek rajta, akikre biztos, hogy senki se számított.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás