promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány a brit királyi családban? II. Erzsébet még a saját fiainak sem veszi fel a telefont!
Borítókép:  II. Erzsébet / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, hogy II. Erzsébetnek van egy személyes mobiltelefonja, de azon csak két emberrel beszél – és a fiai nincsenek a kiváltságosok között.

A 95 éves II. Erzsébet királynő szerencsére már sokkal jobban érzi magát, így részt tud venni a várva várt családi karácsonyon, amin érdekes módon Meghan Markle és Harry herceg állítólag nem lesznek ott, ugyanis nem akarnak az újságok címlapjaira kerülni – szóval ezek alapján kijelenthetjük, hogy valószínűleg még mindig nem rendeződött a viszonyuk.

Most egy egészen érdekes információ derült ki II. Erzsébetről, ugyanis neki is van személyes mobiltelefonja, ráadásul nem is akármilyen: egy hackertámadásoktól védett Samsung, amin állítólag csupán két ember hívását fogadja – az pedig elég meglepő, hogy kik azok a szerencsések.

II. Erzsébet mindössze a lányával, Anna hercegnővel, illetve a barátjával, John Warrennel szokott mobilozni – utóbbi amúgy a királynő lovainak tenyésztését és versenyeit felügyeli.

Sokak szerint egészen botrányos, hogy II. Erzsébet sem a fiát, Károly herceget, sem az unokáját, Vilmos herceget nem emelte a kiváltságosok közé, akik felhívhatják őt a privát mobiltelefonján – bár valószínűleg ez azért lehet, mert velük máshogy szokott kommunikálni.

Íme pár érdekesség a brit királyi családról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás