promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Fru előkapta a melleit, Puzsér Róbert pedig már régen is utálta Berki Krisztiánt – időkapszula
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy évvel ezelőtt rengeteg cici villant meg a Való Világ 10-ben.

Egy évet megyünk vissza az időben, amikor még nagyban zakatolt a Való Világ 10. A lányok egy elég érdekes feladatot kaptak akkor, mivel egy erotikus táncműsort kellett összehozniuk, hogy felizgassák a srácokat.  

Azt hiszitek ezt jobb volt élőben nézni? Egyáltalán nem, mert a villában lévő fiúk csak sziluetteket láttak, míg a nézők azt is megnézhették, hogy mi folyik hátul. VV Fru itt először mutatta meg az egész országnak a melleit. Tényleg szigorúan 18+-os tartalom.

November végén már VV Virág és VV Dani is együtt voltak. Kukkantsatok bele, hogy előbbi milyen reggelit dobott össze a szerelmének.

Egyáltalán nem meglepő, hogy már egy évvel ezelőtt is óriási feszültség volt Berki Krisztián és Puzsér Róbert között.

„Érvelsz valami mellett? Berki Krisztián fingik egyet. Előadsz valami érdemlegeset? Berki Krisztián letolja a gatyáját. Mondasz valamit, ami fáj a kormánynak? Berki Krisztián elkezdi enni a fikáját, és az ürülékével dobál meg”

- hangozott el akkor Puzsér szájából, de ez még csak a kezdet volt.

Tavaly november 25-én elvesztettünk egy sportlegendát is, mivel meghalt Diego Maradona, aki 60 éves korában hunyt el. A legendát anno koponyaűri vérzéssel műtötték meg, és bár a beavatkozás komplikációmentes volt, de lábadozása alatt otthon szívrohamot kapott és már nem lehetett megmenteni az életét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás