promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Sértődős primadonnák vagytok” – ByeAlex keményen helyre tette az őt támadó X-Faktorosokat
Borítókép:  ByeAlex / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas botrány alakult ki abból, hogy ByeAlex leszólta az X-Faktorból kieső The Palace zenekart, most pedig Imi Plaza állt bele az énekesbe, aki nem hagyta magát.

Múlt héten négyen estek ki az RTL Klubon futó X-Faktor jubileumi 10. évadának első élő show-jában, így többek között Imi Plazától és a The Palace együttestől is búcsúzniuk kellett a nézőknek. ByeAlex elég kemény volt a The Palace-szal, ugyanis azt mondta az alkoholfogyasztást kerülő zenekarnak, hogy szerinte a rock and rollhoz nem tej és kakaó kell, hanem vodka – ezzel nem kis felháborodást keltve.

A The Palace erre egy mókás, tejkiköpős videóval reagált, amihez viszont egy egész komoly szöveget mellékeltek, hiszen megkérdezték ByeAlextől és a világtól, hogy:

900.000 alkoholista országában ez biztosan jó üzenet?

@palacezenekar #duett @itsbyealexbitch közreműködésével 900.000 alkoholista országában ez biztosan jó üzenet? #xfaktor #xf10 #byealex #thepalace #reakcio eredeti hang - APU

Ezek után Imi Plaza úgy gondolta, hogy neki is meg kell osztania a véleményét a helyzettel kapcsolatban, és ezt írta:

„Én meg azt gondolom, hogy a Rock&Roll-hoz majd pont ByeAlex mondja meg mi kell! VICC! KÖPJED A TEJET BÁLINT, jól csinálod Tesó! Ez R&R”.

ByeAlex viszont nem hagyta magát, és egyetlen válasszal rövidre zárta az egész botrányt, miközben az érintett kiesetteket is kőkeményen helyre tette:

„Igaz. Sokkal inkább Imi Plazma fogja megmondani. Srácok. Tudjátok miért nem lesz belőletek soha színpadi ember? Mert sértődős primadonnák vagytok”.

Itt lehet megnézni ByeAlex posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás