Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kóbor János különleges üzenetet kapott

Kóbor János különleges üzenetet kapott

Színes

Kóbor János különleges üzenetet kapott

Színes

Helmeczi Benjamin 17:37

Egyenesen a tengerentúlról kapott üzenetet az Omega frontembere.

Nemcsak a magyar zenésztársadalom tagjai, de a nemzetközi művészek nagyjai is egy emberként aggódnak Kóbor Jánosért, és egyre többen küldik el neki jókívánságaikat.

Most egy újabb üzenet érkezett az Egyesült Államokból, mégpedig Leslie Mandoki-tól, aki maga is átesett korábban a koronavíruson, éppen akkor, mikor Benkő László elhunyt. Bár a zenész tünetek nélkül vészelte át a betegséget, bántotta a dolog, hogy csak egy koszorú képviselte őt az Omega-együttes egykori tagjának temetésén. A művész bízik benne, hogy Kóbor János is hamarosan fel tud épülni.

„Zenész és művésztársainkkal, Csupó Gábor barátommal, Klaus Meine-vel, a Scorpions énekesével és a Soulmates tagjaival együtt aggódunk az ikonikus rocklegenda egészségéért, és közösen szorítunk a  gyógyulásáért, a győzelméért ebben a rettenetes harcban, melyet az életéért vív. Ezúton is küldjük a legszívélyesebb baráti jókívánságainkat és imánkat a mihamarabbi teljes felépüléséért”

- írta Mandoki, aki Molnár György 'Elefánttal' és Trunkos Andrással folyamatosan tartják a kapcsolatot Budapest és Los Angeles között, és mindannyian reménykednek benne, hogy hamarosan jó híreket kapnak Mecky-ről, akit jelenleg is a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika kezelnek.

Borítókép: Profimedia