promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Salma Hayek formás melleivel nem lehet betelni, a színésznő megint felforrósította velük az Instagramot – fotó
Borítókép:  Salma Hayek / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Salma Hayek igazi kebelcsoda, aki megint bebizonyította, hogy 55 évesen is ő Hollywood egyik legdögösebb színésznője.

Sokak szerint Salma Hayeknél nincs szexibb nő a világon, és ezzel a kijelentéssel nehéz lenne vitatkozni, hiszen a híresség mindig elképesztően néz ki, és most is emberek millióit babonázza meg a tökéletes alakjával, illetve hatalmas melleivel. Az Oscar-jelölt színésznő most egyszerre reklámozza az Örökkévalók, illetve A Gucci-ház című filmeket, ami eléggé lefárasztotta őt, és egy elég csábító módját választotta a pihenésnek.

Salma Hayek feltöltött egy képet, amin megmutatta, hogyan szunyókált egy függőágyban, miközben csak egy feszülős fürdőruha volt rajta, ami alig bírt az elterülő dús kebleivel, amik minden áron ki akartak törni a fogságukból – de sajnos nem sikerült nekik, vagy legalábbis arról már nem rakott ki fotót a világsztár.

Abból kiindulva, hogy csak úgy özönlöttek Salma Hayek posztjához a dicsérő, már-már kiéhezett kommentek, biztosak lehetünk benne, hogy a színésznő még mindig könnyedén az ujja köré tudja csavarni az embereket – az alábbi kép láttán pedig ez egyáltalán nem meglepő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás