promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas titkot árult el Schobert Norbi – sokkal súlyosabb volt az állapota, mint az elsőre látszott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbinak a sztrókja után egy nagy harcot kellett megvívnia. 

Schobert Norbi augusztus végén került kórházba, ahová mentőhelikopterrel kellett bevinni. Akkor édesanyja törte meg a csendet, hogy a fitneszgurunak enyhe sztrókja volt, amit hála égnek nem kellett műteni.

A fitneszguru anno kutyasétáltatás közben lett rosszul. Ugyebár az agyvérzésnél iszonyatosan számít az idő, hogy a beteg gyorsan kórházba tudjon kerülni, de Norbinak szerencséje volt.

A fitneszguru közel három hónap után ismét találkozott a Magyar Légimentő Bázis dolgozóival. A találkozót a Bors szervezte meg, ahol Norbi megköszönte Fekete József mentésirányítónak, Mohai Attila paramedikus mentőtisztnek és Bota Tibor pilótának, hogy megmentették az életét.

„Májusban az anyósom miatt kellett kijönniük hozzánk, a gyors beavatkozás ellenére sem sikerült őt megmenteniük. Nekem szerencsém volt, megúsztam”

- nyilatkozta a lapnak Norbi, akinek nehezebb volt talpra állnia betegségből, mint azt eddig gondolták a rajongók.

„Egy hónapig nem tudtam a szavakat, nem jutottak eszembe. Szerencsére nekem minden visszajött, igaz, lelassultam a történtektől. Érdekes, mert most már nem félek tőle, de mindent megteszek, hogy ez ne forduljon elő”

- tette hozzá a vállalkozó, aki inkább az edzések tempójából is visszavett, és nem hajtja túl magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás