promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halle Berry bevállalta: az egész világ beleshetett a mellei közé, és őt ez egy cseppet sem zavarta – videó
Borítókép:  Halle Berry / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Halle Berry nem akárhogy reklámozta a Megsebezve című filmjét, hiszen olyan ruhában jelent meg egy beszélgetős műsorban, hogy mindenkinek leesett az álla.

Halle Berry egy igazi modern szexszimbólum, mivel a világon szinte egyetlen olyan ember sincs, akinek a neve hallatán ne kezdene kicsit hevesebben verni a szíve. Az Oscar-díjas színésznő 55 évesen is bomba formában van, ráadásul nemrég elvállalta élete első rendezését is, így elkészítette nekünk a Megsebezve című filmet, ami november 24-én érkezik a Netflixre.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, Halle Berry reklámkörútra indult, hogy népszerűsítse a filmjét, Jimmy Kimmel beszélgetős műsorába pedig egészen elképesztő ruhában érkezett: a szinte köldökig tartó kivágásnak köszönhetően gigantikus dekoltázst villantott a világsztár, akivel valószínűleg elég nehéz volt tartani a szemkontaktust.

Halle Berry ismét bebizonyította, hogy ő minden idők egyik legszebb nője, hiszen az interjú alatt is úgy ragyogott, illetve olyan szexuális kisugárzása volt, hogy az valami félelmetes – de ha nem hiszed el, akkor itt nézheted meg a videót, ami már az egész világot ámulatba ejtette:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás