promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesifotón csókolózik Tóth Andi, Sebestyén Balázs lejáratta magát
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi és Andrei Mangra csókolózós lesifotója mindent vitt a héten, de rengeteg embert érdekelt, hogyan járatta le magát Sebestyén Balázs, és az is, hogy miért ütötte meg Szabó Zsófit a férfi, akit szeretett.

Úgy tűnik, előkerült a bizonyíték, hogy Tóth Andi mégiscsak együtt van Andrei Mangrával. A párosról készült lesifotót már csaknem 300 ezer ember látta.

Sebestyén Balázs alaposan lejáratta magát a Nyerő páros egyik utolsó adásában. Hogy pontosan mi történt az RTL Klub sikerműsorában, arról az alábbi cikkben olvashattok.

Lekerül a képernyőről a TV2 táncos showműsora. A Dancing with the Stars utolsó adásának időpontjára magyar olvasók százezrei volt kíváncsi.

Szabó Zsófi nemrég olyan képet posztolt a közösségi oldalára, hogy azt még Shane Tusup sem hagyhatta szó nélkül. Hogy hogy reagált az úszóedző Zsófi fotójára, azt itt tudhatjátok meg.

Továbbra is Szabó Zsófinál maradva: a műsorvezető a napokban arról beszélt, hogy miért ütötte meg a férfi, akit szeretett. Az eddig sosem hallott történetre rengetegen kattintottak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás