promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna sosem hitte volna, hogy ez megtörténik vele
Borítókép:  Lékai-Kiss Ramóna / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna egy olyan emberrel találkozott a Ninja Warrior Hungary forgatásán, akire egyáltalán nem számított.

Lékai-Kiss Ramóna évekig szerepelt az RTL Klub Barátok közt című sorozatában, ami 23 év után idén ért véget. A színésznő műsorvezetőként is bizonyított már, egy ideje pedig a TV2 csapatát erősíti, és például olyan szuperprodukciókban láthatja őt a közönség, mint például a Dancing with the Stars vagy a Ninja Warrior Hungary – az utóbbi forgatásán ráadásul nem akármilyen élménnyel gazdagodott a minap híresség.

„Ma este a Ninja Warrior Hungary stúdiójában, egy olyan valakivel találkoztam, aki egy igencsak meghatározó személy volt az életemben! Nem gondoltam, hogy valaha összefutunk még. A mellettem álló hölgy ma már tanárnő és nem is akármilyen, de réges régen Barátok közt rajongó volt, és bizony Ő volt az első ember akinek autógrammot adtam. A durva, hogy miután Anna elmesélte a történetet, beugrott minden. Emlékszem a pillanatra”

– írta Lékai-Kiss Ramóna.

Rengeteg sztár mondta már, hogy lehetetlenség elfelejteni azt a jelentőségteljes pillanatot, mikor valaki életében először ad autógramot valakinek, és úgy tűnik, hogy ez tényleg így van, hiszen Lékai-Kiss Ramóna is pontosan emlékezett rá – az pedig egészen hihetetlen, hogy pont a Ninja Warrior Hungaryben futottak össze az érintett emberrel.

Itt lehet megtekinteni Lékai-Kiss Ramóna posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás