promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence élő, fizetős szexvideót csinálna Csobot Adéllal?
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Istenes Bence és Csobot Adél élő szeretkezése nagyobb nézettséget, és több pénzt hozna, mint Berki Krisztiánék szülése.

Berki Mazsi szülésének élő közvetítése, és az ebből származó hatalmas pénzösszeg volt a témája Istenes Bence IstenEst című műsora legutóbbi adásának. A közvéleményt megosztó kérdésről, miszerint az intim pillanatok élőben való közvetítése hol helyezkedik el az abnormalitás skáláján, Fluor Tomival, Járai Mátéval és Schumacher Vandával vesézte ki.

Bár Istenes Bencének is megvan az őszinte véleménye Berkiék nyerészkedési húzásáról, kíváncsiságból belenézett a szülésbe.

„Őszinte leszek, én belenéztem három percre. Mazsi már önkívületi állapotban volt, arról beszéltek, hogy már mennyire van kitágulva és sajnáltam. Azt éreztem, hogy én ezt nem akarom tudni, hagylak, csináld végig és rossz érzés keltett el”

Járai Máté szerint Berki Krisztián pont, hogy egy zseni, hiszen megtalált egy olyan piaci rést, amire szemmel láthatóan van igény. A műsorvezető persze rögtön feldobta a magas labdát:

„Ha kiteszem, hogy 3 ezer forintért lehet nézni, ahogy Adéllal szeretkezünk...piaci résnek gondoljátok? Csak kérdezem...”

Erre Fluor Tomi rögtön rávágta, hogy ő hajlandó lenne ezért 3500 forintot is fizetni, míg Járai Máté szerint a legnézettebb streamelés lenne. Istenes Bence a műsorban hozzátette, hogy semmiféle intim, családi dologról nem élőzne, ellenben ismert emberek szexéért habozás nélkül kifizetne 1500 forintot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás