Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Robbant a bikini: Gáspár Evelin és Shakira hasonmása is levetkőzött ezen a héten

Robbant a bikini: Gáspár Evelin és Shakira hasonmása is levetkőzött ezen a héten

Színes

Robbant a bikini: Gáspár Evelin és Shakira hasonmása is levetkőzött ezen a héten

Színes

BTP 18:18

Kim Kardashian is megmutatta magát ultradögös fehérneműben.

A hetet Kim Kardashian indította, aki bármikor előveszi a dögös énjét, ha az új kollekcióját kell reklámoznia. Bella Thorne is megosztotta a követővel, hogyan villantotta meg a fenekét halloween éjszakáján. Mathilde Lasry fotója miatt is érdemes kattintani, aki teljesen meztelenre vetkőzött.

A legtöbb embert Shakira hasonmása érdekelte a válogatás rovatunkban. Rebecca Maiellanót sokan csak Shakibeccának becézik, aki még az énekesnő dalait is elő szokta adni. A cikkben megismerkedhettek Monica Huldt  sztriptíztáncosnővel is, aki megengedi a férjének, hogy másokkal bújjon ágyba.

Bár itt az ősz, de Gáspár Evelin újabb fürdőruhás képet mutatott magáról. A celeb iszonyatosan büszke arra, hogy így sikerült lefogynia. A világhírű modell, Alessandra Ambrosio közben az elegáns erotikát képviselte, persze melltartó nélkül.

A Doktor House szépsége, Olivia Wilde mostanában egyre több szexi képet oszt meg magáról Instagramról. Ezen a héten a Gucci kedvéért mutatta meg magát egy áttetsző melltartóban. Kate Moss testvérének, Lottie Moss-nak a fotója is hatalmasat robbant, de ez nem is csoda, mert egy elég erotikus pózban láthatjuk a modellt.

Borítókép: Profimedia