promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Pakoljunk össze, és menjünk haza!” – Kulcsár Edina és Csuti feladják a Nyerő párost?
Borítókép:  Kulcsár Edina / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina és Csuti csúnyán összekaptak a Nyerő páros tegnap esti adásában, ahol még az is felmerült, hogy abbahagyják a játékot.

Tegnap kiderült, hogy a visszatérő sztárpárok közül Pataki Zitáék maradhatnak az RTL Klubon futó Nyerő párosban, ami ismét tartogatott izgalmas jeleneteket a nézőknek, hiszen Kulcsár Edina eléggé beleállt Csutiba a többiek előtt, majd rendesen összevesztek – de hiába próbálták megbeszélni a problémát, csak rosszabb lett a helyzet, és még az is szóba került, hogy kiszállnak a műsorból.

„Ebből van a dráma? Hogy ebben a k*rva játékban most éppen egyébként 5 ezer forinttal elszámoltunk valamit? Emiatt veszekszünk? Mert akkor pakoljunk össze, és menjünk haza! Ennyit nem ér az egész, hogy emiatt veszekszünk. Hát b*szok én rá. Ne ezekre a dolgokra koncentráljunk, hanem ennél százszor fontosabbakra, légyszíves. Nem ettől világít a Nap, kicsim”

– mondta Csuti az éppen síró Kulcsár Edinának, aki nem sokkal utána felállt, és ott hagyta szerelmét.

Kulcsár Edina pár epizóddal korábban megemlítette, hogy Csuti nem mindig tudja, hogyan kéne kezelnie őt ilyenkor, most pedig példát is kaptunk erre, hiszen Edinán látni lehetett, hogy nagyon feszült volt, és csak egy kis törődésre, megértésre vágyott, de a férjétől ezt nem kapta meg úgy, ahogy szerette volna.

Itt lehet megnézni a fent idézett, feszült jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás