promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Polgár Tünde férje péniszével reagál a farokszelfikre, amikkel bombázzák
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A luxusfeleség rengeteg ilyen képet kap a hódolóktól, de ő mindig ugyanúgy reagál rájuk.

Polgár Tünde volt a Budapest Eye nevű YouTube-csatorna legutóbbi adásának vendége, melyben a luxusfeleség arról is beszélt, hogyan tudja kezelni, mikor a rajongói sorban mennek oda hozzá az utcán, hogy egy-egy közös fotót készítsenek vele.

„Nagyon szeretem, ha odajön valaki és tudunk beszélgetni. Visszajelzésnek fantasztikus beszélni azokkal az emberekkel, akikkel YouTube-on nem tudok úgy kommunikálni. Mindig nagyon jól esik, amikor azt mondják, hogy: szebb vagy, mint a TV-ben, vékonyabb vagy...borzasztó lenne, ha az ellenkező irányba sülne el”

Tünde természetesen nem csak ehhez hasonló bókokat kap a hódolóitól, néhányan túl lépnek bizonyos intim határokat, ugyanis nem egyszer fordult elő, hogy a Feleségek luxuskivitelben sztárja farokszelfiket kapott a férfiaktól.

Ez azonban egyáltalán nem zavarja őt, mindig frappánsan reagált ezekre a képekre.

„Szerintem ezt már mindenki megkapta, én egy ideig népneveltem. Írtam, hogy »Jé, milyen szép. A férjemnek is van, csak neki sokkal nagyobb«, vagy »Nem is tudtam, hogy ez van ilyen kis méretben«. De alapvetően ezt el kell engedni”

A Polgár Tündével készült beszélgetést az alábbi videóban nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás