promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez olyan vadító mininadrágot vett fel, hogy a szexiségmérőnk kiakadt - videó
Borítókép:  Prfimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez feltette az internetre a november egyik legforróbb képét.

Jennifer Lopez boldog és kiegyensúlyozott, mióta összejött régi-új szerelmével, Ben Affleckkel. Az énekesnő és párja a nyilvánosság előtt egyre gyakrabban jelennek meg közösen, illetve rengeteg lesifotó is készül róluk. JLo nemrégiben Az utolsó párbaj című film bemutatóján járt Ben-nel, és az eseményen a szokásosnál is vadabb csókokkal örvendeztették meg egymást.

Lopez pedig elképesztő ruhakölteményben jelent meg a nagy debütálására annak a filmnek, amelyet Ridley Scott rendezett, de a forgatókönyvét Matt Damon, Ben Affleck és Nicole Holofcener jegyzi.

[[cikk1]]

Az elmúlt héten azonban emelte a tétet.

JLo LL Cool J koncertjén lépett fel a hétvégén a Rock and Roll Hall of Fame-ben Clevelandben, és az énekesnő nem mindennapi szettben jelent meg a nagy alkalmon, olyan mininadrágot vett fel, hogy a szexiségmérőnk azonnal kiakadt.

De nem ez volt az egyetlen szett, amit az eseményen viselt. A kis videós összeállításból az a ruhakölteménye is látszik, amelynek a felső része szinte nem is áll másból, mint egy melltartóból és egy szuperhősköpenyből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás