promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás-Dallos Bogi intim képet rakott ki magáról – Máris több ezer embert megbabonázott vele!
Borítókép:  Puskás-Dallos Bogi / youtube.com/Milka Hungary (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puskás-Dallos Bogi egy olyan fotót posztolt, amin szexi fehérneműben láthatjuk őt, ezzel pedig egyből sikerült megvadítania a rajongóit.

Igazán aktív évet tudhat eddig maga mögött Puskás-Dallos Bogi, hiszen összeházasodott szerelmével, Puskás-Dallos Petivel, aki rengeteg támadást kapott azért, mert a modern gondolkodást követve ő is felvette a felesége nevét.

Puskás-Dallosék nemrég egy új családtagot is bemutattak a követőknek, hiszen befogadtak egy kutyust, akit Mimónak neveztek el, a pletykák szerint pedig hamarosan akár a sztárpár első közös babája is úton lehet.

Puskás-Dallos Bogi most rendesen meglepte a rajongóit, ugyanis kirakott magáról egy csábító fehérneműs képet, ez pedig tökéletesen elég volt ahhoz, hogy az egészen intim posztot csak úgy ellepjék a pozitív, dicsérő kommentek és a tűz, illetve szívecske hangulatjelek – ami nem csoda, hiszen az énekesnő valóban fantasztikusan néz ki a fotón.

Még Cinthya Dictator is megjegyezte a posztnál, hogy milyen meseszép a képen Puskás-Dallos Bogi, szóval tényleg mindenképp érdemes vetni egy pillantást a híresség dögös fehérneműs fotójára, ami az elmondása szerint egy hamarosan érkező, őszi-téli kampány munkálatai során készült róla, így jó eséllyel kapunk majd még a jövőben hasonlóan vadító bejegyzéseket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás