Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gwyneth Paltrow majdnem belehalt a szülésbe

Gwyneth Paltrow majdnem belehalt a szülésbe

Színes

Gwyneth Paltrow majdnem belehalt a szülésbe

Színes

Promotions 07:37

A testén azóta hosszú heg éktelenkedik, miközben a színésznő szívesen dorongolja le a nem tökéletes megjelenésű nőket.

A manapság inkább üzletasszonyként és polgárpukkasztó termékek kitalálójaként, forgalmazójaként ismert Gwyneth Paltrow az ezredforduló környékén élte fénykorát színésznőként. Bár randizott Brad Pitt-tel és Ben Affleckkel is, végül a kezét a Coldplay énekesének, Chris Martinnak adta.

Két gyermekkel ajándékozta meg, és csak most derült ki, hogy az első csöppség megszülésébe Paltrow kis híján belehalt. Hosszú idő telt el azóta, hiszen az Apple nevet viselő lányuk már 17 éves, de a 49 éves színésznő csak most idézte fel az akkori rossz élményeket.

70 órás vajúdást követően végül egy kockázatos császármetszéssel hozták világra a gyermeket, de akkor már az édesanya és a poronty is életveszélyben voltak. Mindez 2004 májusában történt Londonban, és Paltrow testét azóta egy hosszú heg ékteleníti.

Érdekes, hogy a szőkeség elárulta mindezt magáról, hiszen éppen ő az, aki gyakran ledorongolja a nőket, szinte előírva nekik, hogyan kell kinézniük a terhesség alatt és a szülést követően – kap is emiatt hideget-meleget a médiában.

„Két császármetszésem is volt, a lányom életveszélybe került, őrület volt az egész, majdnem mindketten meghaltunk. A testemen maradt hegre nem mondom, hogy borzasztó, vagy elítélendő, de azért mindig megdöbbenek rajta”

– árulta el a színésznő. A kislánya egyébként 4,4 kilóval jött a világra, szóval meglehetősen nagy babának számított, ezért léphettek fel a veszélyes komplikációk. Paltrownak két évvel később egy fia is született, de ott már simán alakult minden.

„Hála Istennek, akkor még nem volt Instagram, mert most az a divat, hogy az anyukák már két héttel a szülés után vasalódeszka laposságú hassal fotózgatják magukat. Hát, az enyém nem úgy nézett ki”

– ismerte el önkritikusan a szőkeség.

Borítókép: Profimedia