promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Hogy rohadnál meg!” – Kamarás Norbi nagyon kiakadt a Nyerő párosban
Borítókép:  Kamarás Norbi / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A férfiak számára tartottak szépségversenyt a Nyerő páros legutóbbi részében, és Kamarás Norbi nagyon kiakadt a végeredményen.

Tegnap este is tartogatott izgalmakat a nézőknek az RTL Klubon futó Nyerő páros, hiszen a férfiak a Mr. Puszta címért küzdöttek egy forró szépségverseny keretein belül, a játékosok pedig nem akármilyen produkciókkal készültek: Molnár Gusztáv például rendesen kiakasztotta szeximérőt (és a feleségét is) pár bevállalós mozdulattal; Kamarás Norbi, vagyis ÉNB Lali pedig elhülyéskedte a dolgot – végül Kárpáti Rebeka szerelme, Frohner Ferenc Fecó győzedelmeskedett.

„Hogy rohadnál meg!”

– gratulált sajátos módon a 3. helyezés miatt kiakadt és csalódott Kamarás Norbi a nyertesnek, persze csak poénból.

Külön ki kell emelni a szépségverseny műsorvezetőjének, Pataki Zitának a teljesítményét, aki nagyon viccesen, néhol az időjárást is belefűzve konferálta fel a versenyzőket, akik rendesen odatették magukat, hiszen egyeseknek komoly presztízskérdés volt, hogy ki lesz Mr. Puszta.

Sokan észrevették, hogy az RTL Klub elkövetett egy kellemetlen bakit, ugyanis hiába mutatták éppen Kamarás Norbit és a párját, Odettet, mégis azt írták ki hozzájuk, hogy „Rebeka és Fecó” – később viszont már jól hivatkoztak rájuk, szóval csupán egyszeri tévedésről van szó.

Itt lehet megnézni az elég szórakoztatóra sikerült szépségversenyt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás