promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara 18 évesen műmelleket csináltatott?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valami nagyon furcsa Schobert Lara melleivel.

Schobert Lara nemrég töltötte be 18. életévét, amit édesanyjával, Rubint Rékával egy párizsi úttal ünnepeltek meg. Az élményekkel teli utazás során ellátogattak a francia főváros legszebb és legikonikusabb helyeire, továbbá egy mesés napot töltöttek a párizsi Disneylandben is.

Schobert Lara számos fotót posztolt az utazásról, ám még mielőtt elindultak volna, közzétett egy olyan képet, amit sokan csodálkozva fogadtak. Lara ugyanis egy csinos, fekete ruhában, és melltartóban mutatta meg magát a tükör előtt, de többeknek feltűnt, hogy a 18 éves lány mellei most jóval nagyobbnak tűnnek, mint eddig bármikor.

Persze a dolog mögött állhat egy jól sikerült beállítás, vagy egy push-up melltartó, de az emberek fejében megfordult a gondolat, hogy Schobert Lara 18 évesen mellplasztikáztatott. A Promotions.hu egyik olvasója az alábbi sorokkal hívta fel a figyelmet az alábbi képre:

„Azért remélem, a kis Lara nem lesz olyan, mint az anyja. Csinos a Réka, de neki is műmellei vannak egy ideje. Én pár hónapja láttam élőben Larát, és közel sem így nézett ki. Nagyon meglepődtem, de remélem csak olyan melltartót vett fel, és nem ment el az esze 18 éves korára...”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás