Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Curtis nyilvánosan üzent szerelmének – Ezt már gyermeke anyja, Krisztike sem tudta szó nélkül hagyni!

Curtis nyilvánosan üzent szerelmének – Ezt már gyermeke anyja, Krisztike sem tudta szó nélkül hagyni!

Színes

Curtis nyilvánosan üzent szerelmének – Ezt már gyermeke anyja, Krisztike sem tudta szó nélkül hagyni!

Színes

Baranyecz János 13:13

Curtis egy hosszú üzenetben dicsérte barátnőjét, de arra senki sem számított, hogy egykori párja, Krisztike is hozzászól a poszthoz.

Curtis nemrég nagyon meglepte a közönséget, mikor bejelentette, hogy egy időre visszavonul. A rajongói persze teljes mértékben megértették és elfogadták a híresség döntését, hiszen nem akarják, hogy kedvencük túlhajtsa magát.

Úgy tűnik, hogy Curtisnek azóta sikerült egy kicsit pihennie, mivel az Insta-posztjai alapján sok időt tölt a gyermekével, most pedig a barátnőjének köszönhet egy igazán jó élményt: Barnai Judit a sérülése után visszatért a kosárpályára, ráadásul elképesztő teljesítményt nyújtott és még a csapata is győzedelmeskedett.

„Tudom mennyi munkád van ebben kicsi! Én vagyok melletted és tátott szájjal csodálom azt a kitartást és alázatot amivel végig tolod a mindennapjaidat. Egy igazi példakép vagy!!! Mások ,meccset nem játszottak volna egy ilyen sérülés után ami neked volt. Erre te beleálltál! Erőn felül teljesítve ,igazi sportemberként küzdöttél és ma varázsoltál a pályán!!! Eszméletlen büszke vagyok rád! Köszönöm ezt az élményt és hogy vagy nekem! Sérülés után visszatérve 18 pont - 19 lepattanó és győzelem!!!”

– üzente nyilvánosan a szerelmének Curtis.

Szerencsére minden jel arra utal, hogy a híresség kisfiának édesanyja, Krisztike is jóban van már Barnai Judittal, hiszen ő is gratulált neki a poszt alatt, amit meg is köszönt Curtis új párja – pedig régebben az a hír járta, hogy a sportoló nem találkozhat se vele, se a rapperrel közös gyermekével, ami arra utalt, hogy elég problémás a viszonyuk.

Itt lehet megnézni Curtis posztját:

Borítókép: Curtis / youtube.com/LifeTV (screenshot)