promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palik László lebukott! Hónapok óta együtt van ezzel a nővel, aki nem Cservenák Alexandra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eddig úgy tudták, hogy Palik László Cservenák Alexandrával van együtt, de most kiderült, hogy hónapok óta egy másik nővel él boldog párkapcsolatban.

Egy időben nagyon sokat foglalkozott a magyar sajtó Palik László új kapcsolatával, ugyanis az a hír járta, hogy a műsorvezető összejött az Exatlon Hungary egyik régi versenyzőjével, Cservenák Alexandrával. Ezt persze egyik fél sem erősítette meg, csupán néhány közeli ismerősük beszélt arról, hogy Alexandrát már Palik gyermekei is megismerték, és egyre több időt töltenek együtt.

Ehhez képest most arról számolt be a Story magazin, hogy a műsorvezető hónapok óta egy negyvenes ügyvédnővel van együtt, ami teljesen ellentmond az eddigi nyilatkozatokkal.

„Laci kedvese egy igazán karakán jellem, aki tudja, mit akar, és pont ezért nagyon összeillenek. Mindketten igazi sportimádók, akkor érzik jól magukat, ha aktívan tölthetik a szabadidejüket. Mindemellett két karrierista emberről beszélünk, akik nagyon sikeresek a munkájukban, emiatt kölcsönösen fel tudnak nézni egymásra. Szóval nagyon passzolnak”

- fogalmazott az informátor, aki elmondta, hogy a szóban forgó ügyvédnő is szülő, aki ugyancsak egy zátonyra futott házasság után kereste a boldogságot, amit aztán Palik László mellett talált meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás