Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kellemetlen: Billie Eilish a kamerák előtt ütött meg egy műsorvezetőt – videó

Kellemetlen: Billie Eilish a kamerák előtt ütött meg egy műsorvezetőt – videó

Színes

Kellemetlen: Billie Eilish a kamerák előtt ütött meg egy műsorvezetőt – videó

Színes

Baranyecz János 21:41

Billie Eilish mindig is meg akart ütni egy embert, Jimmy Kimmel pedig készségesen teljesítette a fiatal énekesnő bakancslistás kívánságát.

Billie Eilish nemrég nagyon meglepte a rajongóit a stílusváltásával, hiszen eddig fekete-zöld hajjal, bő ruhákban láthattuk őt, majd szőkére festette magát, és bevállalt egy tőle szokatlanul pikáns fotósorozatot, amivel rögtön felrobbantotta az Instagramot, hiszen gyakorlatilag pillanatok alatt rekordot döntött a platformon.

A világsztár most a legújabb albumát népszerűsítette Jimmy Kimmel beszélgetős műsorában, ahol szóba került, hogy van egy bakancslistája, ezért a műsorvezető elhatározta, hogy teljesít pár rajta szereplő elemet. Billie Eilish ennek köszönhetően először levágta egy idegen ember haját; majd kapott egy egeret, akit Marcusnak nevezett el, de a java csak ezek után jött.

Billie Eilish egyik legféltettebb vágya volt, hogy egyszer megüthessen egy embert, Jimmy Kimmel pedig felajánlotta neki, hogy vágja őt gyomron, és egyáltalán ne fogja vissza magát – a világsztár így is tett, és olyan erős gyomrost adott a műsorvezetőnek, hogy még ő is meglepődött.

Az is szerepelt Billie Eilish bakancslistáján, hogy egyszer kirakják őt egy áruházból, de most be kellett érnie azzal, hogy a stúdióból vezették ki az ütés után – persze csak poénból.

Itt lehet megnézni Billie Eilish gyomrosát, ami egyszerre vicces és kellemetlen:

Borítókép: Billie Eilish / Profimedia