promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka lebukott: annyira unta a Sztárban sztár leszek! forgatását, hogy elaludt? – videó
Borítókép:  Majka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tilla egy egészen kellemetlen videót osztott meg Majkáról, amin az látható, hogy a rapper alszik a Sztárban sztár leszek! forgatásán.

Rengetegen nézik és szeretik a TV2-n futó Sztárban sztár leszek! című műsort, ami nem csupán a remek versenyzőknek köszönheti a népszerűségét, hanem a mestereinek is, hiszen nagyon sokan kíváncsiak Majka, Tóth Gabi, Köllő Babett és Pápai Joci mókás megjegyzéseire, tanácsaira és esetleges összetűzéseire is.

A Sztárban sztár leszek! műsorvezetője, Till Attila mindig szokott exkluzív anyagokkal kedveskedni a követőinek, most pedig egy egészen érdekes felvételt osztott meg, amit az egyik adás reklámszünetében készített a forgatáson: Tilla vidáman járkált, Köllő Babettel is beszélt kicsit, majd ráfordította a kamerát Majkára, aki éppen aludt – pontosabban csak úgy tett, mintha aludna, hogy ezzel megviccelje barátját.

Első pillanatra tényleg úgy tűnt, hogy Majka annyira unta magát, hogy békésen elszunyókált a Sztárban sztár leszek! forgatásán, de szerencsére csak hülyéskedett, majd akkorát nevetett ropival a szájában, hogy majdnem megfulladt – Till Attila pedig „jó barátként” rögtön sorsára hagyta őt, és ment is tovább, hátha akad még valami, amit megmutathat.

Itt lehet megnézni Tilla videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás