promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis bejelentette, hogy visszavonul – Ez áll a döntés hátterében!
Borítókép:  Curtis / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis szomorú dolgot közölt a követőivel, ugyanis egy időre visszavonul, és azt is elárulta, hogy miért döntött így.

Curtis az utóbbi hónapokban mindkét végén égette a gyertyát, hiszen folyamatosan koncertezett, és új zenéket készített Majkával, különböző előadókkal, illetve egyedül is, miközben erőn felül próbálta egyensúlyban tartani a karrierjét és a magánéletét is.

A barátnőjével, Barnai Judittal a jelek szerint szerencsére csodásan érzik magukat, de a rappert nemrég nagyon megrázta, hogy a testvérét letartóztatták, és az édesanyja is kórházba került – most pedig úgy tűnik, hogy Curtisnek ez már sok volt, ugyanis bejelentette, hogy egy időre visszavonul.

„Sziasztok!
Ez az év megint egy száguldás volt számomra. Rettenetesen elfáradtam,emellett a nyakamba vettem a világ összes gondját... Teljesen lemerültem testileg és lelkileg is. Az idei évre lekötött CURTIS bulikat felfüggesztem ,egy-két tv-s szereplést kivéve és eltűnök határozatlan időre a színpadról. A magánéletemben is volt rengeteg csatám a közelmúltban ,amit ugyancsak nehezen tudok feldolgozni ,de szerencsére a párom ,a kisfiam és pár jó barátom sokat segítenek. Szeretlek titeket és hamarosan újra találkozunk de most pihennem kell”

– közölte Curtis a követőivel.

Több információ egyelőre még nem derült ki azzal kapcsolatban, hogy a fent említettek mellett pontosan milyen események állhatnak Curtis döntésének hátterében, de a rajongói a visszajelzések alapján teljes mértékben megértik őt, hiszen ők is azt akarják, hogy a híresség jól legyen – nehogy esetleg megint olyan útra tévedjen, ahonnan nehéz lesz visszatalálnia.

Itt lehet megtekinteni Curtis bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás