Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így néz ki Nico Rosberg elképesztően szexi felesége, a gyönyörű Vivian Sibold - videó

Így néz ki Nico Rosberg elképesztően szexi felesége, a gyönyörű Vivian Sibold - videó

Színes

Így néz ki Nico Rosberg elképesztően szexi felesége, a gyönyörű Vivian Sibold - videó

Színes

Promotions 05:05

Nico és Vivian 2015-ben házasodtak össze.

Szinte tuti, hogy Nico Rosberg nevét ma szinte mindenki ismeri a világon, még az is, aki nem nézi rendszeresen a száguldó cirkusz programjait. A finn-német kettős államporgárságú versenyző igazából miután elérte élete egyik fontos célját, azt, hogy édesapját követve világbajnokságot nyerjen a Forma-1 szériában, azonnal vissza is vonult.

Nico 2016-ban minddenkit maga mögé utasított, még Lewis Hamiltont is.

És le is zárta élete ezen részét, most pedig egy csapatot vezet az Extreme E elektromos tereprali-bajnokságon. És ahogy a Vezess.hu-n közölt hírben megjelent, nagyon úgy tűnik, hogy esze ágában sincs visszatérni a pályára a Forma-1 versenysorozatban

Nico azt mondta, hogy úgy zárta le a karrierjét, ahogy szerette volna, a csúcson. Apja, Keke Rosberg amúgy még 1982-ben lett világbajnok, így a Rosberg-család a világon a második olyan família (a Hill-család után), ahol az apa és a fia is meg tud nyerni az F1-et.

Rosberg azóta különböző projektekben aktív, rengeteget fektet például az e-autózásba, nemrégiben például egy elektromos taxit mutaott be. miközben ő a társalapítója a GreenTech Fesztiválnak, amelyet azzal a céllal hoztak létre, hogy a zöld technológiai gondolat egyik legfőbb fóruma legyen.

Rosberg és kedvese, a lakberendező Vivian Sibad 2015-ben házasodtak össze, 2 gyönyörű lányuk született eddig. Ma Monacóban élnek.

Borítókép: Profimedia