Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gwyneth Paltrow megint megbotránkoztatta az embereket: női ajzószert dobott piacra

Gwyneth Paltrow megint megbotránkoztatta az embereket: női ajzószert dobott piacra

Színes

Gwyneth Paltrow megint megbotránkoztatta az embereket: női ajzószert dobott piacra

Színes

Baranyecz János 08:08

Gwyneth Paltrow a vagina illatú gyertyája után most női potencianövelőt kezdett árulni a Goop nevezetű márkájával.

Az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow egy igazán tehetséges színésznő, aki olyan alkotásokban bizonyított mint például a Vasember-trilógia, Szerelmes Shakespeare, Fertőzés, A tehetséges Mr. Ripley vagy a Szép remények. Az utóbbi években viszont nem a filmjeivel, hanem a Goop nevű márkájának termékeivel hívta fel magára a figyelmet, hiszen piacra dobta a vagina-, illetve az orgazmus illatú gyertyákat, amik meglepően nagy sikert arattak.

Gwyneth Paltrow most egy újabb ütős Goop termékkel jelentkezett, ugyanis egy olyan táplálékkiegészítő tablettát hozott kifejezetten nőknek, ami állítólag rendesen megnöveli a szexuális vágyat – így gyakorlatilag egy márkás ajzószerről van szó, aminek ráadásul elég beszédes a neve: DTF, vagyis „Down to F*ck”, azaz szabad fordításban „d*ghatunk”.

A nagy port kavaró termék amúgy vegán, növényi alapú, hormon-, glutén-, szója- és GMO-mentes, szóval szinte mindenkire gondoltak a készítők. Nem csoda, hogy Gwyneth Paltrow „csodaszere” hatalmas érdeklődést keltett, bár az ára nem éppen baráti, hiszen nagyjából 17 ezer forintot kérnek érte – de ha hatásos, akkor az biztosan minden pénzt megér.

Íme a Goop DTF:

Borítókép: Gwyneth Paltrow / Profimedia