Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Palvin Barbi elegánsan, míg Gwyneth Paltrow nagyon erotikusan villantott

Palvin Barbi elegánsan, míg Gwyneth Paltrow nagyon erotikusan villantott

Színes

Palvin Barbi elegánsan, míg Gwyneth Paltrow nagyon erotikusan villantott

Színes

BTP 18:18

Sofía Vergara sem fogta vissza magát, és meztelenül feküdt a kávé közé.

Gwyneth Paltrowtól nem áll távol az erotika, és nem is kezeli tabuként ezeket a dolgokat. Ő volt az ugyebár, aki vagina, illetve orgazmusillatú gyertyákat is piacra dobott anno. Utóbbinál tényleg elég szabad a fantázia, hogy milyen illata lehet.

A színésznő egy merész képet vállalt be nem olyan rég, mivel meztelenül fotózták le egy kádban.

Metzker Viki szomorúsága is eltűnt, hogy kiesett a Dancing with the Stars műsorából, és egy forró fotóval lepte meg a követőit.

Palvin Barbi csak a szexi hasát villantotta meg a héten, de hát ez bőven elég is volt, hogy elkezdjenek özönleni a lájkok. Ebben a cikkben Khloé Kardashian is feltűnt, aki túl szexi reklámot csinált, így sok tévécsatorna inkább nem adta le.

A Modern család sztárja, Sofia Vergara imádja a kávét, és egy régi képpel ünnepelte meg a kávé világnapját. A színésznő tényleg teljesen meztelen rajta, szóval érdemes kattintani. Mellette még két vérbeli felnőtt filmes szerepelt a cikkben, szóval ki kellett tenni a 18-as karikát.

Közben a galériánkban is összeszedtünk jó néhány celebet, akik a héten bevállalós képeket tettek ki az Instagramra. Ezt ide kattintva éritek el!  

Borítókép: Profimedia