promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi elegánsan, míg Gwyneth Paltrow nagyon erotikusan villantott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sofía Vergara sem fogta vissza magát, és meztelenül feküdt a kávé közé.

Gwyneth Paltrowtól nem áll távol az erotika, és nem is kezeli tabuként ezeket a dolgokat. Ő volt az ugyebár, aki vagina, illetve orgazmusillatú gyertyákat is piacra dobott anno. Utóbbinál tényleg elég szabad a fantázia, hogy milyen illata lehet.

A színésznő egy merész képet vállalt be nem olyan rég, mivel meztelenül fotózták le egy kádban.

Metzker Viki szomorúsága is eltűnt, hogy kiesett a Dancing with the Stars műsorából, és egy forró fotóval lepte meg a követőit.

Palvin Barbi csak a szexi hasát villantotta meg a héten, de hát ez bőven elég is volt, hogy elkezdjenek özönleni a lájkok. Ebben a cikkben Khloé Kardashian is feltűnt, aki túl szexi reklámot csinált, így sok tévécsatorna inkább nem adta le.

A Modern család sztárja, Sofia Vergara imádja a kávét, és egy régi képpel ünnepelte meg a kávé világnapját. A színésznő tényleg teljesen meztelen rajta, szóval érdemes kattintani. Mellette még két vérbeli felnőtt filmes szerepelt a cikkben, szóval ki kellett tenni a 18-as karikát.

Közben a galériánkban is összeszedtünk jó néhány celebet, akik a héten bevállalós képeket tettek ki az Instagramra. Ezt ide kattintva éritek el!  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás