promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish: „Az emberek félnek a nagy mellektől”
Borítókép:  Billie Eilish / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy nem mindenkinek jött be Billie Eilish új stílusa, hiszen saját elmondása szerint sokan a mellei miatt követték ki őt Instagramon.

Billie Eilish leginkább a gyönyörű énekhangjáról, bő ruháiról és zöld-fekete hajáról volt ismert egy időben, de nemrég drasztikus döntést hozott: stílust váltott, és egyenesen sokkolta a rajongóit pár fehérneműs képpel, amik szinte pillanatok alatt rekordot döntöttek Instagramon – és ez nem is annyira meglepő, mivel a fiatal sztárt még sosem láthattuk ilyen csábító szettben.

Most kiderült, hogy a több millió kedvelés ellenére nem mindenki örült annak, hogy Billie Eilish hirtelen szőkére festette a haját, és többször is mély dekoltázst villantott, ugyanis az énekesnő elárulta, hogy rengetegen kikövették őt Instagramon a dögös posztok közzététele után.

„Elvesztettem 100 ezer követőt a melleim miatt. Az emberek félnek a nagy mellektől”

mondta Billie Eilish.

Szerencsére nem kell túlzottan aggódnunk amiatt, hogy Billie Eilish ilyen sok követőt vesztett, hiszen jelenleg több mint 92 millióan kíváncsiak rá Instagramon, ezzel pedig bekerült a platform 35 legnépszerűbb felhasználói közé.

Billie Eilish szerint minden nőnek joga van eldönteni, hogy mikor, és hogyan mutatja meg a testét, ő pedig most érezte úgy, hogy ideje ezt az oldalát is megmutatnia – akár tetszik ez az embereknek, akár nem.

Íme egy kis ízelítő abból, ami miatt sokan elfordultak a hírességtől:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás