Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Billie Eilish: „Az emberek félnek a nagy mellektől”

Billie Eilish: „Az emberek félnek a nagy mellektől”

Színes

Billie Eilish: „Az emberek félnek a nagy mellektől”

Színes

Baranyecz János 06:06

Úgy tűnik, hogy nem mindenkinek jött be Billie Eilish új stílusa, hiszen saját elmondása szerint sokan a mellei miatt követték ki őt Instagramon.

Billie Eilish leginkább a gyönyörű énekhangjáról, bő ruháiról és zöld-fekete hajáról volt ismert egy időben, de nemrég drasztikus döntést hozott: stílust váltott, és egyenesen sokkolta a rajongóit pár fehérneműs képpel, amik szinte pillanatok alatt rekordot döntöttek Instagramon – és ez nem is annyira meglepő, mivel a fiatal sztárt még sosem láthattuk ilyen csábító szettben.

Most kiderült, hogy a több millió kedvelés ellenére nem mindenki örült annak, hogy Billie Eilish hirtelen szőkére festette a haját, és többször is mély dekoltázst villantott, ugyanis az énekesnő elárulta, hogy rengetegen kikövették őt Instagramon a dögös posztok közzététele után.

„Elvesztettem 100 ezer követőt a melleim miatt. Az emberek félnek a nagy mellektől”

mondta Billie Eilish.

Szerencsére nem kell túlzottan aggódnunk amiatt, hogy Billie Eilish ilyen sok követőt vesztett, hiszen jelenleg több mint 92 millióan kíváncsiak rá Instagramon, ezzel pedig bekerült a platform 35 legnépszerűbb felhasználói közé.

Billie Eilish szerint minden nőnek joga van eldönteni, hogy mikor, és hogyan mutatja meg a testét, ő pedig most érezte úgy, hogy ideje ezt az oldalát is megmutatnia – akár tetszik ez az embereknek, akár nem.

Íme egy kis ízelítő abból, ami miatt sokan elfordultak a hírességtől:

Borítókép: Billie Eilish / Profimedia