promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Prostitúció folyik a divatiparban? Naná! – tálalt ki egy modell
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 20 éves szépséget milliárdosok partijaira és privát vacsorákra is próbálták már beszervezni.

A divatiparról eddig sem lehettek illúzióink, mindenki tisztában van azzal, milyen kőkemény versengés folyik benne nap mint nap. A modellek élete is csupán kívülről csillogó, és a valóságról most egy bennfentes árult el döbbenetes információkat.

A 20 éves Jazz Egger Londonban él, és modellként dolgozik. Feladata nem csupán az, hogy jól nézzen ki, szép ruhákba bújjon, hanem alkalmanként a gazdag férfiak ostromát is ki kell állnia. Nem egyszer ajánlottak már számára több ezer fontot egyetlen forró éjszakáért.

 

Fotó: instagram.com/jazzegger

Jazz szerint mindez nem kivételes eset a divatiparban, sokkal inkább bevett gyakorlat. Az osztrák születésű szépség tavaly nyáron keltette fel az angol ügynökök érdeklődését. Némileg naivan utazott el a szigetországba, ahol villámgyorsan értékes tapasztalatokkal gazdagodott.

Egy londoni exkluzív klubban kapott állást, aztán egy sokkal jobban fizető modellmunkát ajánlottak fel neki. Egy görög jachton kellett volna megjelennie, ahol milliárdosok partiztak. A 20 éves lánynak természetesen a rendezvény fényét kellett volna emelnie.

Mivel bűzlött neki a dolog, a fiatal hölgy visszautasította az ajánlatot. A következő héten azonban újabb zavarba ejtő kéréssel találták meg. Egy férfi arra próbálta rábeszélni, hogy fogyasszon el egy vacsorát egy híres színésszel egy puccos étteremben.

Jazz az invitálásról szóló képernyőképet meg is osztotta követőivel, nyilvánvalóvá téve, hogy nem csak kitaláció az egész. Egy másik üzenetben pedig egy George nevű illető ajánlata olvasható, aki nem sajnált volna 2000 fontot (mintegy 800 ezer forintot) a lánnyal való, mindössze 1-2 órás privát találkáért.

„Modell vagyok, nem eszkort!”

– rázta le magáról mérgesen Jazz a szemtelen felkérést. A lány egyébként 13 éves kora óta szerepel a divatszakmában, és egyértelműnek látja, hogy rengeteg ügynök igyekszik legalizálni a prostitúciót a szakmában.

Jazznek volt bátorsága szólni, ám sokaknak nincs. Pedig modellként dolgozó barátnői szintén rendszeresen kapnak hasonló kéretlen ajánlatokat, de a munkájukat féltve csak kevesen mernek kiállni a nyilvánosság elé.

„Amikor megosztottam az írásomat, rengeteg modell kollégám üzent rám, megosztva velem a tapasztalataikat. Szomorú volt látni, hogy mennyire elterjedt jelenségről van szó. El akarok mindent követni, hogy ez megváltozzon. Talán évszázadokba fog telni, de el kell kezdeni valahol”

– mondta elszántan a londoni modell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás