promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége! Szakított a magyar sztárpár
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végleg elváltak az útjaik.

Két és fél évig élt együtt boldog párkapcsolatban Lola és Norbi. Sokáig úgy tűnt, hogy az énekesnő révbe ért, most mégis úgy döntöttek, hogy külön válnak az útjaik. Lola a hot! magazinnak beszélt arról, hogy hogyan jutottak idáig a vőlegényével.

„Nagyon boldogok voltunk az első két évben, aztán magam sem tudom, hogy mikor, de elfogyott a lendület, elmúlt a szerelem. Talán a harmadik év volt a vízválasztó. Sokat változtam én is, szerintem pozitív irányban, de az a plusz, ami összetart két embert, eltűnt, és nem jött vissza. Próbáltunk dolgozni rajta, de be kellett látnunk, hogy nem sikerült”

- fogalmazott Lola, aki szerint az is lehetett a probléma, hogy más a habitusuk, és utólag úgy érzi, nem igen illet össze a személyiségük.

„Norbi nagyon nyugodt ember, én pedig tele vagyok energiával. Még nem jöttem rá, hogy előny-e vagy hátrány, hogy ugyanaz a munkánk, de akármennyire is vonzzák egymást az ellentétek, szerintem ebben a felállásban otthon sokkal nehezebb kikapcsolni”

Az énekesnő mind ez idáig nem hitt a nyugodt elválásban, Norbival mégis ezt élhette meg. Bár eleinte sokat gyászolta az első igazán érett párkapcsolatát, most már úgy érzi, újra készen áll a szerelemre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás