promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Évát még sosem alázták meg ennyire: „Nem állt az első sorban, amikor az észt osztogatták”
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megjelent egy véleménycikk Baukó Éváról, ami olyan megalázó lett, hogy még Alekosz sem bírta szó nélkül hagyni.

A Való Világ egykori játékosa, Baukó Éva az utóbbi években rengeteg botrányba keveredett. Nemrég például az RTL Klubnak szólt be keményen a Survivor miatt, de az is egész megszokott nála, hogy időnként rendesen betámad különböző celebeket. Ez sokak számára szórakoztató, de persze akadnak olyanok is, akik felháborodnak ezen – most is napvilágot látott egy durva véleménycikk, amiben porig alázzák Baukó Évát.

„Hosszan töprengtem azon, hogy van-e értelme akár csak egy negyedórát is foglalkozni egy nevesincs »valóságshow-hősnővel«. Hiszen pont ezt várja, ezt akarja, ezért provokál, mindegy, hogy kit és mivel, a lényeg ugyanis ő maga. Róla szóljanak a hírek, mindenáron. Ezért képes vetkőzni, balhézni, Havas tanár úrral kokettálni – a többiről már ne is beszéljünk, hisz nem tartottuk a gyertyát. Egy szó, mint száz: »hősnőnk« finoman szólva sem a legélesebb kés a fiókban, magyarán nem állt az első sorban, amikor az észt osztogatták.

De ez őt láthatóan kicsit sem zavarja. Osztja az észt, ami önmagában is komikus, és beleáll mindenkibe – legutóbb Tóth Gabiba és az oltásokba is –, ha ez némi figyelmet jelent számára. Pedig a lehetőség számára is adott volt, hogy vigye valamire, hogy tanuljon és letegyen valamit a köz asztalára. Jó néhány példát tudnék sorolni: ne menjünk messzire, itt van Majka, aki nem váltotta aprópénzre a tehetségét, küzdött, képezte magát és sztár lett belőle. A saját erejéből.

Szóval Baukó Éva csak magának köszönheti, hogy nem jutott sehova, hogy ma is csak a partvonalon kívülről kiabál. Teljesítmény, alázat, erőfeszítés nélkül nem lehet eredményt elérni. Kevés az, ha valaki közönséges és alpári. Ebből egy darabig el lehet evickélni, de egy idő után ez már inkább irritáló. Az öncélú magamutogatás, mások kritizálása, jogtalan megbántása a jóérzésű emberek számára sokkal inkább felháborító, mint szórakoztató. Ráadásul megkérdőjelezi a hitelességet, ami persze már rég nincs, talán sosem volt. Arról már nem is szólva, hogy értékek, elvek, elképzelések nélkül vajon mit vár? Mit gondol, hová tud így eljutni? Mi az, amit eddigi élete során fel tud mutatni? Mi az, amit elért az életben?”

– olvasható az írásban.

Az író olyan kemény szavakkal illette Baukó Évát, hogy még barátjához, Alekoszhoz is eljutott a cikk, aki megosztotta a saját oldalán, és írt pár sort ezzel kapcsolatban:

„Ízekre szedhetném ezt a förmedvényt, ha akarnám, de beszéljenek inkább magukért az alábbi sorok.”

Baukó Éva a jelek szerint még nem reagált a fenti írásra, és könnyen lehet, hogy nem is fog – bár biztos, hogy rengeteg embert érdekelnének a gondolatai ezzel kapcsolatban, hiszen így még talán sosem mentek neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás