promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz szerint az RTL Klub munkatársa egy sz*r, semmilyen műsorvezető
Borítókép:  TV2 sajtó
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz nagyon kemény fejtette ki a véleményét Nádai Anikóról.

Sokan az egyik legjobb szériának tartják a Való Világ 4-et, amiben olyan karakterek tűntek föl, mint Nagy Alekosz, Baukó Éva, vagy éppen Nádai Anikó.

Nádai Anikó már 2008-ban jelentkezett a Királynő című műsorba, de nem jutott a döntőbe. A népszerűségét utána a Való Világ 4-nek köszönhette, ahol 154 napot töltött a villában, és a negyedik helyen végzett. A versenyt ugyebár a végén Alekosz nyerte meg.

Anikó 2013–2015 között az Éjjel-nappal Budapest című televíziós műsorban szerepelt, majd műsorvezető lett az RTL Klubnál. Feltűnt a Farmban, a Házasodna a gazdában, de még később a Való Világot is bevállalta. Ugyebár volt egy saját talkshow műsora is, ami a Balázs showt igyekezett koppintani.

Alekosz most Facebookon fejezte ki a véleményét, hogy Nádai Anikót miért lehet ennyit látni a képernyőn.

„Nádai Anikó gyermeket szült az RTL Klub egyik vezető, befolyásos producerének. Az egyetlen érdeme. Minden más, nem az övé. Nem mellesleg, ha VV-ben kiviszem párbajozni, akkor 95-5-tel kint marad, mára meg azt sem tudják, hogy a világon van”

- írta a VV4 győztese.

Utána az egyik kommentelő igyekezett megvédeni Nádai Anikót, hogy a lány vitte valamire, míg más nem tudta, de Alekosz nem akart változtatni a véleményén:

„De miért vezethetett műsorokat? Egy kommentel fentebb leírtam. Onnantól kezdve pedig megállapítani azt, hogy vitte valamire, nem atomfizika. Amúgy pedig sz*r műsorvezető. Semmilyen”

- zárta a gondolatait Alekosz, aki ezzel biztosan újra nagy lavinát fog elindítani, de az is benne van a pakliban, hogy Nádai Anikót nem fogja érdekelni az egykori győztes véleménye.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás