promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elhunyt a Szex és New York sztárja – Megható üzenetekkel reagáltak színésztársai a tragédiára
Borítókép:  Bal oldalon Willie Garson / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

57 éves korában elhunyt Willie Garson, aki Stanford Blatch karakterét alakította a kultikus Szex és New York című sorozatban.

A hírek szerint hasnyálmirigyrákban halt meg 57 évesen Willie Garson, akit leginkább a Szex és New York-ból ismerhet a hazai közönség, ahol a Sarah Jessica Parker által alakított főszereplő, Carrie Bradshaw legjobb barátját, Stanford Blatch-t formálta meg éveken keresztül – és a hamarosan érkező And Just Like That... című folytatásban is fel fog tűnni.

A kollégái által rendkívül kedvelt Willie Garson igazi tévés veterán volt, hiszen pályafutásának 35 éve alatt olyan sikerekben szerepelt a Szex és New York mellett, mint például a Jóbarátok, Quantum Leap - Az időutazó, Buffy, a vámpírok réme, Ally McBeal, X-akták, Csillagkapu vagy a Miami helyszínelők.

Fogadott fia mellett rengetegen gyászolják a tragikus hirtelenséggel elhunyt színészt, akinek a betegségéről csak nagyon kevesen tudtak.

Így búcsúztak tőle kollégái:

„Annyira mélyen, mélyen elszomorít, hogy elvesztettük Willie Garsont. Mindannyian szerettük őt és öröm volt vele dolgozni. Végtelenül vicces volt a képernyőn és az életben is. Folyton ragyogott, igaz barát és remek kolléga volt. Igazi profi volt”

– írta Cynthia Nixon, a Szex és New York Mirandája.

„Szomorú hír és rettenetes veszteség a Szex és New York családnak. Részvétünk, és nyugodj békében kedves Willie”

– közölte Kim Cattrall, a Szex és New York Samanthája.

„Nem is lehetett volna nála fantasztikusabb tévés partnerem. Rettenetesen érzem magam és teljesen szomorú vagyok. Túl korán kellett elmennie. Az istenek ajándéka voltál. Pihenj drága barátom. Szeretlek”

– mondta Mario Cantone, aki a párját alakította a Szex és New York-ban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás