promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka rosszul lett a saját álomesküvőjén, minden titokra fény derült
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olyan részletek derültek ki Majka és Hajni esküvőjéről, amit eddig csak a résztvevők tudtak.

Majka és Hajni tizenegy év után végre kimondták a boldogító igent egy háromnapos, nagyszabású, laza, de mégis elegáns esküvőn. Az ifjú pár annak idején egyik napról a másikra szeretett egymásba, és szerelmük az évek során semmit sem változott.

„Ez a kapcsolat megmaradt olyannak, mint a legelején, és erre nagyon büszke vagyok. Két fontos alappillére van egy jó szövetségnek: a kommunikáció és a szex. Hál' Istennek nálunk a mai napig mindkettő jól működik. Hajni nem akart megszelidíteni; úgy szeretett meg, amilyen vagyok. Én is pont úgy szeretem őt. Mára már teljesen megkomolyodtunk, de a gyermekünk megszületése is változásra és felelős gondolkozásra késztetett”

- nyilatkozta Majka a hot! magazinnak, aki nagyon örül annak, hogy sikerült egy olyan lagzit összehozniuk, amilyenre vágytak.

Elmondása szerint fontos volt, hogy a fiaik már elég nagyok legyenek ahhoz, hogy értsék, mi történik, és velük együtt bulizhassanak.

„Nem a papír számít, és eddig sem volt kérdéses, hogy összetartozunk. Peti mindig a feleségeként mutatott be. De egy jó kapcsolatot is magasabb szintre emel az, ha egymás szemébe nézve kimondjuk a boldogító igent! Baromira működik köztünk a szenvedély, függetlenül attól, hogy életünk mely szakaszában vagyunk. Senki nem tudja elvenni tőlünk ezt a boldogságot, hogy mi mennyire szeretjük egymást, mennyire ragaszkodunk egymáshoz”

- fogalmazott Hajni.

A háromnapos esküvőt a Szekszárd térségében található Bodri pincében tartották; a meghívott vendégek között a pár szerettei és a közeli barátok voltak. Mint kiderült, Majka annyira izgult, hogy a szertartás után rosszul is lett.

„Sokkal jobban izgultam, mint gondoltam. Túl vagyok egy-két izgulós jeleneten az életemben, de egyik sem volt rám olyan hatással, mint a mostani. Azt hittem, hogy jól viselem, de a szertartás után és az előétel előtt ki kellett mennem hányni. Szerencsére utána nem betegedtem le”

- mesélte Majka.

A nagyszabású esküvő első napja könnyed ráhangolódással - quadozással és borvacsorával - indult. A szertartásra mind a menyasszony, mind a vőlegény a maguk által választott zenére vonultak be. Hajni ruhája hétpecsétes titok volt, még a húga és az édesanyja sem láthatta.

„Hajni jól titkolta a ruháját! A cipőjét már láttam, azt az egyik barátomtól kapta nászajándékba. Nagyon szép volt a feleségem menyasszonyi ruhában, amikor átöltözött a piros menyecskeruhába, akkor pedig vadítóan szexi!”

- tette hozzá a rapper, aki azt is eláruta, hogy egy egyházi szertartást is terveznek, de azon valószínűleg már csa ketten lesznek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás