promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley megmutatta azt, amire mindig is vágytunk - felrobbantotta az internetet a videója, amelyet már több mint 1 millióan láttak!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt a videót legalább 30-szor le fogod újra és újra lejátszani, de lehet, hogy holnap és holnapután is visszatérsz majd megnézni.

Elizabeth Hurley legújabb videója felperzselte az internetet, a megtekintés-szám még most is rohamosan emelkedik, pedig már három napja került ki a videó. Ha csak elmondanánk, valószínűleg nem is értenéd, hogy mi az, amiért egy olyan felvétel, ahol csupán gurul egyet egy törülközőn, ekkora pörgést tud okozni a közösségi médiában.

A kulcsszó itt Elizabeth Hurley, aki 56 évesen is elképesztő formában tartja magát.

Az egészben a legvicesebb talán az, hogy a videót nem is feltétlenül a férfi rajongóinak szánta, hanem a nőknek, hiszen a videón, általa felöltött fürdőruhát meg is lehet vásárolni, méghozzá egyenesen attól a cégtől, amelyben Elizabeth Hurley is társtulajdonos.

Ez pedig egy olyan felvétel, amelyben a terméket népszerűsíti. A legtöbbször az efféle képek, galériás és videók mellé még kuponkódot is kapunk, amelyek segítenek abban, hogy a szexi portékát nagy akcióval tudjuk megvásárolni.

Íme a videó, amely elvarázsolt mindenkit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás