promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cicciolina vissza akar térni, de nem kérnek belőle a magyar tévék: „Mintha nem is léteznék”
Borítókép:  Cicciolina / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cicciolina nem érti, hogy miért nem kap itthon televíziós felkéréseket, pedig még egy érdekes műsort is kitalált magának.

Staller Ilona, azaz Cicciolina mindig is egy kifejezetten figyelemfelkeltő jelenség volt, hiszen bárhol is tűnt fel az évtizedek alatt, ott szinte biztos, hogy maradandó pillanatokat okozott – gondoljunk csak például arra az esetre, ami Hajdú Péterrel történt:

Cicciolina már jó ideje vissza akar költözni Magyarországra, de ehhez az szükséges, hogy valaki megvegye Olaszországban a két eladó ingatlanját. Már az is sokat segítene az ügyön, ha egy magyar tévécsatorna szereplési lehetőséget ajánlana neki, de a híresség hiába tűnt fel pár éve a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, illetve az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban, úgy tűnik, hogy egyelőre nem kapkodnak érte a hazai adók – pedig még ki is talált magának egy izgalmasan hangzó műsort.

„Akikkel a dzsungeles műsorban együtt szerepeltem, azok közül most mindenkinek van új felkérése, például Kabát Peti is több műsorban szerepel. Engem pedig nem hívnak a producerek, mintha nem is léteznék. Én ezt nem értem. [...] Ezúton üzenem a műsorkészítőknek, hogy itt vagyok, jó kondiban vagyok. Koplalok eleget, csak salátát eszem. Volt is egyébként ötletem, egy talkshow-t csinálnék szívem szerint, egy asztalnál egy pohár pezsgő mellett beszélgetnék híres emberekkel. Szexről vagy bármiről. Ha hívnak, már indulok is”

– mondta Cicciolina a Borsnak.

Valószínűleg rengeteg nézőt érdekelne egy szexuálisan túlfűtött műsor Cicciolinával, ahol különböző celebekkel beszélgetne enyhén becsiccsentve az intim titkaikról, szóval reménykedhetünk benne, hogy egy nagyobb csatorna felfigyelt a felhívására, és hamarosan örömteli hírekkel szolgálhat nekünk a híresség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás