promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most kiderül, hogy Ronaldo felesége, a terhes Kylie Jenner, vagy Megyeri Csilla villantott nagyobbat a héten
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben Görög Zita megmutatta, hogy negyvenen felül is iszonyatosan szexi.

Cristiano Ronaldo és a családja már Manchesterben vannak. A portugál klasszis jól kezdett az egykori csapatában, a Manchester Unitedben, és rögtön rúgott is két gólt. Közben a felesége, Georgina Rodríguez azt csinálta, amihez a legjobban ért, vagyis modellkedett. Labancz Lilla közben meztelenre vetkőzött, de elővettük egy régebbi bikinis képét is.

Megyeri Csilla Görögországban nyaralt a párjával, szóval rengeteg fürdőruhás kép érkezett tőle. Azt már nektek kell eldönteni, hogy melyik a kedvencetek. Kara Del Toro ismét nagyon vad képeket szabadított rá az internetre. Nem finomkodott és ledobta nekünk a bikinifelsőjét. Itt gondoltunk azokra is, akik teltebb idomokra vágynak. Nekik Lilli Luxe lesz a kedvencük.

A bulvársajtóban nagyot robbant a hír, hogy Kylie Jenner ismét állapotos. Az előző gyerekénél igyekezett ezt titkolni, de most ő maga jelentette be Instagramon. Kate Hudson is bevállalt egy merész fotót, amiért mindenképpen érdemes kattintani.

Görög Zita arra bíztatja a nőket, hogy viseljenek azt, amit szeretnének, és ne árnyékként kezeljék a testüket. A modell hiába múlt el negyven, még mindig csodásan néz ki. Demi Moore is elbúcsúzott a nyártól egy bikinis képpel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás