promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone és Richard Gere is Diana hercegnő kegyeiért versenyzett egy buliban – Majdnem bunyó lett a vége!
Borítókép:  Diana hercegnő / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden idők egyik legdurvább sztársztorija, mikor Sylvester Stallone rá akart hajtani Diana hercegnőre Elton John bulijában, de Richard Gere megelőzte őt, ez pedig hatalmas balhét okozott.

A Rocky-széria sztárja, Sylvester Stallone az 1974-es A lordok bandája című film forgatásán ismerkedett meg a Micsoda nő! szépfiújával, Richard Gere-rel, aki szinte az első pillanattól kezdve irritálta őt. Egyszer egy kocsiban ültek és ettek, mikor a többszöri figyelmeztetés ellenére Richard Gere összekente Sly nadrágját, ez pedig akkora összetűzést eredményezett, hogy végül kirúgták Gere-t – ennek tudatában nem is olyan meglepő, ami pár évvel később történt.

Elton John legendás sztárbulikat szokott rendezni, 1993-ban pedig egy kifejezetten különleges társaságot sikerült összehoznia, ugyanis a partyn többek között ott volt az akkor már válófélben lévő Diana hercegnő is, akivel szinte rögtön elkezdett flörtölni Richard Gere, ráadásul úgy tűnt, hogy az angol királyi család tagja is nyitott a színész közeledésére – ez pedig egyáltalán nem tetszett a szintén meghívott Sylvester Stallone-nak, aki állítólag azzal a céllal ment oda, hogy meghódítsa a Dianát.

A szemtanúk szerint Sylvester Stallone annyira dühös lett Richard Gere-re, amiért lecsapta a kezéről Diana hercegnőt, hogy még ott a helyszínen nekiesett, és kivitte őt, hogy megverje. Szerencsére Elton John közbeavatkozott, és megpróbálta békére inteni a két hírességet, aminek az lett a vége, hogy Sly káromkodva hazaviharzott, Gere pedig tovább csapta a szelet Dianának.

Az biztos, hogy ez sokak számára egy igazán emlékezetes este volt, hiszen valószínűleg senki sem hitte volna, hogy egy ártatlan buli Sylvester Stallone és Richard Gere csatájába torkollik – akik amúgy állítólag a mai napig nem kedvelik egymást, de emiatt nem lehet hibáztatni őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás