promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Soha nem találnád ki, mit szeretne II. Erzsébet Cristiano Ronaldotól (állítólag) - ha 1000 évig gondolkodnál, akkor sem jönne össze!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A világ két legismertebb emberének, és két legjobb Google-kulcsszavának összetalálkozása valószínűleg felrobbantja az internetet.

A brit királyi család palotái tájáról mostanában elég kevés pozitív hangvételű, amolyan cukiságba hajló hír érkezik. A nagyobb lapok mind-mind Meghan Markle-től, Harry hercegtől és a megannyi konfliktustól hangosak. Ám egy, a napokban felröppent hír megtörni látszik a sötét árnyakat.

A hír szerint, amelyet ugyan sok orgánum lehozott, mégis tele voltak a cikkek kérdőjelekkel, a királynő rengeteg cristianoronaldós mezt rendelt az udvarba, a közösségi médiában elterjedt feltételezések szerint legalább nyolcvanat. A beszerzett ruhadarabokkal pedig az udvarban dolgozókat szeretné meglepni.

Ráadásul egyet szeretne magának is, méghozzá a focista új, második manchesteri érájának bemutatkozó mérkőzéséről egy dedikáltat.

A hír hallatán a Republicworld kezdett nyomozásba, hogy igaz lehet-e bármennyi ebből az egész, nagyívű híresztelésből, amely lehet, hogy a játékos visszatérését övező óriási eufória farvízén bukott az újságok felszínére?

A nyomozásban nem kellett messzire menniük, hiszen a a bejelentés hirtelen eltűnt arról az oldalról, ahol először közölték. De annak ellenére, hogy sok internetes portál lehozta a nagy hírt, a helyesbítéssel már adósak maradtak.

Nem sokkal rá, ez a bizonyos Tweet-oldal már bocsánatot is kért, hogy megbízhatatlan forrásból származó információkat tettek közzé. Tehát II. Erzsébet és Cristiano Ronaldó kis mezes ügye nem igaz, egyáltalán nem volt ilyenről szó.

És ha már itt tartunk, a Republicworld befejezésként megemlíti azt is, hogy állítólag a királynő titkon West Ham-drukker.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás