promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komoly dologgal vádolják Tóth Gabit – Most tiszta vizet öntött a pohárba!
Borítókép:  Tóth Gabi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tovább duzzad Tóth Gabi botránya, ugyanis most azzal vádolják az énekesnőt, hogy reklámfogást csinált az egész komment törlős balhéból az „Az én szívem” klipjénél.

Nemrég jelent meg Tóth Gabi legújabb zenéje „Az én szívem” címmel, amihez egy magyar motívumoktól hemzsegő klipet készített az énekesnő. A kommentelők közül rengetegen betámadták őt emiatt, hiszen sokak szerint csak megjátssza magát ebben az „ősanya” szerepben, de hamar törlésre kerültek az ilyen beszólások – ez pedig csak olaj volt a tűzre, így egy egész nagy botrány alakult ki a dologból.

Ettől függetlenül remekül teljesít az „Az én szívem” klipje, hiszen mindössze két nap alatt nagyjából 500 ezer ember nézte meg YouTube-on, ami hatalmas sikernek számít – nem meglepő, hogy Tóth Gabi el is dicsekedett ezzel a közösségi oldalán, de erre is számtalan negatív hozzászólás jött, ráadásul meg is vádolták egy elég komoly dologgal.

„Amellett azért ne menjünk el szó nélkül, hogy jó volt a marketing. #anegativreklamisreklam”

– írta egy Instagram-felhasználó, aki látszólag arra célzott ezzel a „negatív reklám is reklám” szöveggel, hogy Tóth Gabi és a csapata szándékosan reklámfogást csinált a nagy port kavaró komment törlős balhéból, és valójában ezért kattintják ilyen sokan a klipet (aminél amúgy inaktívvá tették a like/dislike mutatót, mert olyan sok negatív értékelés érkezett).

Az énekesnő persze nem hagyta reakció nélkül a vádakat, és elárulta, hogy ez egyáltalán nem igaz, ugyanis nem ők, hanem az emberek fordították el ezt az egész ügyet negatív irányba:

„az emberek csinálták meg nem mi! Szóval nincs az olvasatunkban negatív! Csak azoknak, akik ezt látják belém!”

Volt, aki kérdőre vonta Tóth Gabit az utóbbi időszakban történt tiltások miatt, a híresség pedig erre is válaszolt:

„a tiltás odavaló, ahova nem odavaló személyeskedő, hergelő mocskolódás van…”

Itt lehet megtekinteni Tóth Gabi posztját:

Itt pedig a legújabb klipje, ami kirobbantotta a botrányt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás