Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Orosz György humorista titokban lányokat fotózgat a tengerparton?

Orosz György humorista titokban lányokat fotózgat a tengerparton?

Színes

Orosz György humorista titokban lányokat fotózgat a tengerparton?

Színes

BTP 09:09

Lehet csak az olasz csajok szerették volna azt, hogy Orosz György róluk készítsen felvételt a telefonjával.

Igazából aki elmegy nyaralni, az biztosan haza tud hozni legalább egy olyan érdekes történetet, amikor nem úgy alakultak a dolgok, ahogy ő akarta. Orosz György humorista is elég kínos szituációba keveredett Máltán, ami így utólag elmesélve igazán vicces sztori.  

A humorista pont a híreket olvasgatta, amikor kiszúrta, hogy trappol felé valaki, majd az illető mögé állva belenéz a telefonjába. Az olasz lány utána elkezdett lökdösődni és ordítozni, mire megérkeztek a barátnői is, akik kérdőre vonták Györgyöt, hogy biztosan őket videózza.

Gyuri partnere, Kriszta pont nem volt jelen, így ő csak utána tudta meg, hogy a férjét perverznek kiáltották ki az egész strand előtt. Ki is akarta osztani őket, de a humorista lenyugtatta a barátnőjét, hogy már bocsánatot kértek, sőt, a stand-upos még a telefonját is meg akarta nekik mutatni.

„Egy idő után odajöttek a lányok, és elnézést kértek, mert ők is rájöttek, hogy valamit félreértettek, ezt már sajnos kevesen hallották”

- írta anno a humorista a Facebook posztjában, amiről már úgy beszélt a Reggeliben, hogy visszagondolva nem tette volna ki, mert akármennyire kellemetlen is volt a szituáció, a nők ilyenkor igenis védjék meg magukat.

Persze azt is tegyük, hozzá, hogy nem ilyen hangnemben kell odamenni valakihez, mert a humorista sztorijából úgy jön le az egész, hogy valóban az egész strand hallotta, ahogy az olasz trió kiosztja a stand-upost.

Borítókép: RTL Klub offical