Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajna Tímea eljegyzési gyűrűje annyiba került, mint egy családi ház

Vajna Tímea eljegyzési gyűrűje annyiba került, mint egy családi ház

Színes

Vajna Tímea eljegyzési gyűrűje annyiba került, mint egy családi ház

Színes

Promotions 10:10

Nemrég megkérték Vajna Tímea kezét, most pedig kiderült, hogy nem akármilyen gyűrűt vett neki szerelme.

Vajna Tímeát is meglepte, hogy titokzatos párja, Zoltán elcsalta őt egy romantikus, elegáns helyre, majd megkérte a kezét. A híresség persze igent mondott, hiszen kapcsolatuk alapja a barátság, és mellette végre ismét megtalálta a boldogságot. Meg is osztott a világgal pár képet a nagy napról, és úgy tűnik, hogy szerelme igazán kitett magáért, ugyanis több tízmillió forintba került neki a lánykérés.

A Bors utánajárt, és kiderítette, hogy Vajna Tímea gyémánt eljegyzési gyűrűje nagyjából 20 millió forintba kerülhetett – a Blikk szakértője szerint viszont minimum 30 milliót ér a gyönyörű ékszer a kő méretéből, és a mostanában divatos fantáziacsiszolásából kiindulva, így az üzletasszony ujján most egy családi ház ára díszeleg.

Ráadásul állítólag egy olyan Romanee Conte 1973-as Grand Cru Burgundy bort bontattak fel a szerelmesek, aminek egyetlen üvege 1 millió forintba kerül beszerzési áron, szóval tényleg megadták a módját a különleges eseménynek.

A portál információi alapján Zoltán valószínűleg meg sem érezte ezt a kiadást, hiszen a Patek Philippe márkájú karórájának ára is 30-50 millió forint körül mozog – de még ez sem tántorítja el a kommentelőket attól, hogy folyamatosan azzal vádolják a férfit, hogy csak a pénzéért van Vajna Tímeával.

Itt lehet megtekinteni Vajna Tímea 20-30 millió forintos jegygyűrűjét:

Borítókép: Vajna Tímea / Profimedia